Examen secretie vaginala

29-03-2009
aurora26
Nu este medic/terapeut
aurora26
Frotiu intens inflamator. Inflamatie cocobacili. Cultura: E.Coli.
Nu stiu daca e grava inflamatia cu E.Coli, cat de greu se scapa de ea??? La antibiograma: sensibil la ciprofloxacin, ofloxacin, augmentin Medicul mi a dat si ovule dezinfectante Fluomizin, si spalaturi vaginale cu ceai de coada soricelului 2 ori pe zi, timp de 10 zile. Secretia mea insa a ramas galbuie. Alte simptome nu am, si nu am avut nici inainte de tratament. Nu stiu ce sa fac mai departe... Netratat ce consecinte am, pe moment ce nu am alte simptome? Secretia poate fi galbuie si de la anticonceptionale Yazmin? Va rog sa ma ajutati! Multumesc din suflet!
2 comentarii
0
15-02-2010, ora 00:58
roxana21
Nu este medic/terapeut
roxana21
buna seara am si eu o intrebare am inceput din seara aceasta si am luat anticonceptionalele yaz de la ora 12 noaptea si leam luat de la start maine trebuie sa le iau iar sau e bine ca leam luat de la start va rog ajutatima!multumesc frumos
0
23-11-2011, ora 10:00
elena2388
Nu este medic/terapeut
elena2388
buna ziua! am fost la medicul ginecolog si mi-a recomandat anticonceptionalele yaz...am luat 4 luni dupa care am facut o pauza de 2 -3 luni.dupa aceste luni am inceput sa iau din nou...stiu ca trebuie sa fie luate in prima zi de menstruatie.asa am facut...in prima zi de menstruatie am luat prima pastila...problema e ca am avut numai 2 zile menstruatie..apoi dupa o sapt mi-a venit iar si m-a tinut mult cu sangerari puternice.acum termin al 2lea blister...problema e ca am ajuns la comprimatele placebo, cele de culoare alba si ar fi trebuit sa-mi vina teoretic...dar nu mi-a venit.in acest timp am facut sex neprotejat, dar anticonceptionalele le-am luat mereu la ora fixa.exista posibilitatea de a fi insarcinata? multumesc anticipat!
Adaugă un comentariu / răspuns