Examen secreții vaginala
Buna seara! Am fost la un control ginecologic și mi s-a recoltat proba din secretie. Am primit rezultatul:
Relativ frecvente celule epiteliale superficiale; absente celule epiteliale intermediare; absente hematii; rare polimorfonucleare; frecvent lactobacili; flora microbiană Grad 2, absenți cocobacili, absente clue-cells, nu se observa trofozoiti sugestivi pentru Trichonomas
- absent staphylococcus, absent streptoccocus
-absent candida.
As dori și eu o interpretare. Va mulțumesc! Medicul de familie mi-a prescris ovule polygymax, însă un alt medic mi-a spus ca ar fi nevoie și de azitrox 5 zile atât eu cât și partenerul. As aprecia un răspuns care sa ma lămurească. Nu as vrea sa iau antibiotic dacă nu este cazul.
Va mulțumesc!
Relativ frecvente celule epiteliale superficiale; absente celule epiteliale intermediare; absente hematii; rare polimorfonucleare; frecvent lactobacili; flora microbiană Grad 2, absenți cocobacili, absente clue-cells, nu se observa trofozoiti sugestivi pentru Trichonomas
- absent staphylococcus, absent streptoccocus
-absent candida.
As dori și eu o interpretare. Va mulțumesc! Medicul de familie mi-a prescris ovule polygymax, însă un alt medic mi-a spus ca ar fi nevoie și de azitrox 5 zile atât eu cât și partenerul. As aprecia un răspuns care sa ma lămurească. Nu as vrea sa iau antibiotic dacă nu este cazul.
Va mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Interpretare rezultat ex. bacteriologic
- 0explicatie examinare secretie vaginala
- 1Flora microbiana mixta
- 0Interpretare analize
- 0Candida cu mobilincus
- 3întrebare examen microbiologic/microscopie/cultura(lamă)
- 0Interval de referință um
- 2Interpretare rezultate secretie vaginala
- 0Analize gineco
- 3Analize - recoltare acasa pt examen de secretie vaginala
- 0Rezultat examen secretii vaginale
- 0Bună ziua, am repetat secreția vaginala și as dori interpretarea rezultatului
- 0Interpretare Analize Secretie vaginala
- 1Analize Secretie Vaginala
- 0Escherichia coli in secreția din colul uterin
- 0Interpretare Examen bacteriologic-lama daca se poate
- 0Secretie vaginala
- 0Interpretare examen microscopic secretie col
Mai multe informații despre: cultura secretii vaginale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: