excrescenta gingie- poate fi hpv?
buna seara, am observat de aprox o luna pe gingie fix sub dinte o excrescenta foarte mica, usor alba (nu e ca o afta)care nu doare si care nu am reusit sa o sparg etc. am crezut ca va trece de la sine dar nu e asa.
in urma cu 9 luni am intretinut un raport sexual cu un fost iubit, protejat, insa a fost si sex oral. (oricum din cate stiu hpv-ul se transmite foarte usor). el mi-a spus in urma cu 2 luni, ca inainte mea a fost cu o tipa care ulterior l-a informat ca i s-a descoperit o tulpina de hpv. el m-a informat la randul lui. si-a facut teste si nu i s-a descoperit nimic, dar la barbati virusul se poate ascunde mai ales daca are imunitatea crescuta.
poate sunt eu paranoica acum, dar ma gandesc sa nu am si eu acum hpv. problema e ca am cautat pe tot internetul poze etc, nu se potriveste nimic cu ce am eu... si nici nu am gasit nicaieri indicatii clare in privinta asta. ce ar trebui sa fac, unde ar trebui sa merg? la dermatolog? la orl-ist? la stomatolog? chiar nu stiu. ce fel de test trebuie sa fac? va rog raspundeti-mi ma simt foarte neajutorata...
in urma cu 9 luni am intretinut un raport sexual cu un fost iubit, protejat, insa a fost si sex oral. (oricum din cate stiu hpv-ul se transmite foarte usor). el mi-a spus in urma cu 2 luni, ca inainte mea a fost cu o tipa care ulterior l-a informat ca i s-a descoperit o tulpina de hpv. el m-a informat la randul lui. si-a facut teste si nu i s-a descoperit nimic, dar la barbati virusul se poate ascunde mai ales daca are imunitatea crescuta.
poate sunt eu paranoica acum, dar ma gandesc sa nu am si eu acum hpv. problema e ca am cautat pe tot internetul poze etc, nu se potriveste nimic cu ce am eu... si nici nu am gasit nicaieri indicatii clare in privinta asta. ce ar trebui sa fac, unde ar trebui sa merg? la dermatolog? la orl-ist? la stomatolog? chiar nu stiu. ce fel de test trebuie sa fac? va rog raspundeti-mi ma simt foarte neajutorata...
1 comentarii
Problema ta e de competenta unui medic stomatolog!..si mai ceva:HPV nu se ascunde nicaieri, daca o persona este infectata virusul este foarte usor de gasit, se ia proba, se duce la laborator si in cateva zile ai rezultatul!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 4Testare BTS
- 4Medic ginecolog, infectionist pt tratarea gonoreei rezistenta la ceftriaxona
- 2Sifilis nou diagnosticat
- 8As putea avea HIV?
- 4Posibil HIV?
- 9Ma mai pot testa dacă m-am vaccinat deja împotriva HPV?
- 4VDRL pozitiv pot alapta ?
- 1Hpv provoaca crampe abdominale?
- 1Risc HIV masaj erotic
- 2Curiozitate masculină despre o relatie cu partener cu Hiv