Exista posibilitatea sa fie vorba despre o sarcina?

22-11-2013
Alexia_Alex
Nu este medic/terapeut
Alexia_Alex
Buna ziua, am si eu o mica problema, sau nu stiu daca ar putea fii numita o problema, ideea e in felul urmator : eu in data de 26 octombrie am avut un contact sexual, dar a fost fara penetrare si partenerul a ejaculat pe abdomenul meu mai exact pe coapsa dreapta, dar eu sunt virgina. Menstruatia mi-a venit normal, atunci cand trebuia, exact la o saptamana dupa contactul sexual, pentru ca am citit multe si pentru siguranta mea desi repet menstruatia nu mi-a intarziat, am facut si doua teste de sarcina dupa 24 de zile de la contact si au iesit negative. Existe totusi posibilitatea unei sarcini?
In ultimele 2-3 zile ma doare in partea stanga, e posibil sa fie o raceala, am mai avut raceli.
Va multumesc, as vrea un raspuns specializat.
2 comentarii
0
22-11-2013, ora 12:56
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
Alexia


Nici nu stiu cu ce sa incep deoarece nimic nu se leaga la comentariul tau...dar totusi o iau pe rand...pot sa te intreb prima data cati ani ai???la ceea ce ai scria tu mai sus denota ca ai vreo 14...15 ani.apoi cum ai avut un contact sexual daca tu zici ca esti virgina???sti ce inseamna sa fii virgina?contactul tau sexual probabil a fost sub forma de masturbare a partenerului tau si el a ejaculat pe abdomenul tau..bunnn...pana aici ne-am lamurit.acum vine alta intrebare:cum sa ramai insarcinata daca tu nu ai fost penetrata si el nu a ejaculat in tine???poate nu stii dar ca sa ramai insarcinata trebuie sa fii la ovulatie in primul rand si il al doilea rand cel mai important(este ca partenerul tau sa te penetreze si sa ejaculeze in tine..adca in interiorul vaginului si nu pe abdomen s-au pe sani)si ca sa inchei raspunzand la intrebarea ta...NU AI NICI CEA MAI MICA SANSA SA FII RAMAS INSARCINATA!!!!!!!!!!o zi buna.
0
22-11-2013, ora 22:00
Alexia_Alex
Nu este medic/terapeut
Alexia_Alex
Multumesc pentru raspunsuri adirafa! Am 17 ani tot ce mi-ai scris tu stiam insa m-am gandit la posibilitatea unei sarcinii pentru ca am citit diverse lucruri pe net. O seara buna si tie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •