Exista recuperare totala in hernia de disc, fara operatie?

14-04-2019
betina
Nu este medic/terapeut
betina
Buna ziua.Eu sunt diagnosticata din 2009 cu dubla hernie de disc, nu mi s-a recomandat operatia, medicul neurochirurg spunandu-mi ca daca am grija, cu timpul nu voi mai avea probleme.De atunci am incercat pe cat posibil sa evit acele eforturi care-mi produceau niste dureri foarte mari.De 4 ani merg la bai si fizioterapie la Herculane si n-am mai avut din 2016, octombrie, nicio criza dureroasa de genul care sa ma tintuiasca la pat.Intrebarea este, chiar este posibil ca hernia de disc sa se vindece?Mentionez ca daca stau in picioare pe loc, nu rezist mai mult de jumate de ora, fara sa apara o durere.
1 comentarii
0
06-05-2019, ora 14:22
Georgescu Marian
Nu este medic/terapeut
Georgescu Marian
Bună ziua ! Aveti facut RMN-ul ? Si daca da la vazut medicul neurochirurg? De obicei hernia de disc se opereaza doar în cazuri mai grave Daca durerile au reaparut și nu dispar dupa 4-8 saptamani eu zic sa mergeti din nou la un neurochirurg pentru o examinare mai amănunțită. După parere daca nici acum nu ați putut trata-o nechirurgical a recidivat. Multă sănătate !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tratamentul în hernia de disc - medicație vs operație
  •