Probleme lombare

02-02-2021
marielena
Nu este medic/terapeut
marielena
Buna seara!
Am fost operata de hernie discala in urma cu 11 ani, L4>L5.
Acum am piciorul stang amortit pe partea de spate de sus din fesa pana jos, inclusiv degetele piciorului.
In urma cu 4 ani am avut o durere puternica dupa care am ramas cu o usoara amortire a piciorului stang insa nu inclusiv degetele.
In urma cu 7 luni, deci dupa 4 ani am mai avut inca o durere groaznica in urma careia m am pricopsit cu amorteli mai grave ale membrului inferior iar din cauza dificultatii la mers acum am dureri de sold si de genunchi.In urma cu o saptamana am observat caci culoarea piciorului stang este diferita de celalalt, il vad mai rosu iar din luna iunie este tot timpul rece si ma gandesc cum ca este din cauza circulatiei...
In urma unui control medical am fost trimisa la un examen RMN iar rezultatul este>hernie L4 L5 extrudata si migrata caudal spre stanga cu compresia radacinii L5 proeminenta stanga difuza L5 S1.
Mi au pus un tratament in urma caruia nu am avut nici un rezultat, am facut masaje, la fel fara nici o ameliorare, ceva exercitii fac pentru zona lombara insa...nimic...ce am mai observat este faptul ca atunci cand stau pe loc, piciorul cu pricina se coloreaza mai mult iar atunci cand circul isi mai pierde din culoarea pe care o capata.
aceste lucruri ma ingrijoreaza foarte tare deoarece am 45 de ani si simt cum ca nu am sa mai pot ajunge vreodata sa merg normal...au trecut aproape 5 ani de cand sunt cu dificultati de mers...nu mai vorbesc de stat multe ore in picioare sau de facut putin sport. Singurul lucru care mi mai ramane de incercat este quiromasajul.
Nu stiu ce sa fac si unde sa mai merg ca sa mi recapat cat de cat forta si sanatatea...atat cat imi permite varsta.Va rog din suflet sa ma sfatuiti ceea ce ar trebui sa fac pentru a ma recupera.
Va multumesc !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tratamentul în hernia de disc - medicație vs operație
  •