Recomandare operatie Hernie de Disc Lombara

11-03-2019
Danidanut98
Nu este medic/terapeut
Danidanut98
Buna Ziua ! Am 20 de ani si am o oarecum micuta hernie de disc. Am lucrat in constructii si dupa un timp a inceput sa ma doara spatele foarte tare incat nu puteam sa ma ridic din pat. Am fost la medic, m-i s-au dat medicamente si anume antiinflamatori, iar dupa aceea toata durerea mi-a venit pe pociorul drept. Tratamentul medicamentos l-am tinut aprope 3 luni, pana ce am luat mult in greautate si nu vedem efectele acestor medicamente. Am facut fizioterapie, am facut tratament prin bai termale si nimic aceeasi problema. De fiecare data cand stau aplecat ma doare spatele in zona lombara, iar cand ma ridic ma doare piciorul. Am facut un RMN si a rezultat o hernie de disc. Am fost la un medic neurochirurg, si mi-a spus ca este o hernie de disc care nu ar trebuii neaparat operata. Mi-a spus ca atunci cand voi mai avea dureri mari sa vin si vom face operatia.
Intrebarea mea este : Daca voi face operatia la varsta mea de 20 de ani cat de repede ma pot recupera, ce restrictii voi avea dupa operatie si toata viata mai exact.
Pentru cei ce au fpat operatii cum va simtiti acum merita facuta operatia, te scapa de durere ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: