Exista risc de sarcina ?
In urma cu 12 ore eu si cu partenera mea ne-am "jucat" si eu frecanduma de ea am ejaculat in boxeri mentionez ca amandoi aveam boxeri si pantaloni pe noi dupa vreo 5 minute ce m-am sters de sperma pe boxeri am masturbat-o, exista riscul daca aveam sperma pe mana sa fi ramas gravida ? Suntem foarte ingrijorati!!(nu am avut penetrare si nici act sexual eram imbracati )
2 comentarii
In situatia de fata, daca lucrurile s-au desfasurat asa cum scrieti probabil ca nu exista risc de sarcina. Ca idee de baza sarcina apare atunci cand sperma ajunge in interiorul vaginului, indiferent de mijloace.
Va recomand educatie sexuala si informare corecta pentru a nu mai ajunge in astfel de situatii sau chiar mai complicate. Exista deja pe internet siteuri respectabile pentru informare: Romedic, cautati sitetul meu dedicat sexologiei etc.
Va recomand educatie sexuala si informare corecta pentru a nu mai ajunge in astfel de situatii sau chiar mai complicate. Exista deja pe internet siteuri respectabile pentru informare: Romedic, cautati sitetul meu dedicat sexologiei etc.
Sunt foarte speriat sa nu ramana gravida la varsta asta si nu vrea sa faca test de sarcina si nici sa ia anticonceptionale
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3anticonceptionalele.. eu nu am mai avut o alta folie cu mine
- 5Se poate sa fiu insarcinata?
- 7sunt ingrijorata, poate fi vorba despre o sarcina?
- 9sunt sau nu insarcinata?:-S un raspuns urgent!
- 12Pastila de a doua zi
- 4oare sunt insarcinata?
- 5am 26 de zile intarziere.. sunt insarcinata?
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 3Imi e teama sa nu fiu gravida..
- 9sunt gravida?
- 8Virgina, sanse sa fie gravida?
- 0Sanse de a ramane insarcinata
- 6Sunt foarte confuza si speriata... sunt insarcinata?
- 6Poate fi vorba de sarcina?
- 0Poate fii vorba despre o sarcina?
- 1Ajutati-ma, va rog! care este pericolul de sarcina?
- 2Posibila sarcina?
- 1Este sau nu o sarcina?
- 0Sarcina sau dezechilibru hormonal?
- 2Posibil sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: