Exista risc de sarcina ?
In urma cu 12 ore eu si cu partenera mea ne-am "jucat" si eu frecanduma de ea am ejaculat in boxeri mentionez ca amandoi aveam boxeri si pantaloni pe noi dupa vreo 5 minute ce m-am sters de sperma pe boxeri am masturbat-o, exista riscul daca aveam sperma pe mana sa fi ramas gravida ? Suntem foarte ingrijorati!!(nu am avut penetrare si nici act sexual eram imbracati )
2 comentarii
In situatia de fata, daca lucrurile s-au desfasurat asa cum scrieti probabil ca nu exista risc de sarcina. Ca idee de baza sarcina apare atunci cand sperma ajunge in interiorul vaginului, indiferent de mijloace.
Va recomand educatie sexuala si informare corecta pentru a nu mai ajunge in astfel de situatii sau chiar mai complicate. Exista deja pe internet siteuri respectabile pentru informare: Romedic, cautati sitetul meu dedicat sexologiei etc.
Va recomand educatie sexuala si informare corecta pentru a nu mai ajunge in astfel de situatii sau chiar mai complicate. Exista deja pe internet siteuri respectabile pentru informare: Romedic, cautati sitetul meu dedicat sexologiei etc.
Sunt foarte speriat sa nu ramana gravida la varsta asta si nu vrea sa faca test de sarcina si nici sa ia anticonceptionale
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1e posibil sa fiu insarcinata?
- 2poate fi gravida??
- 3imi fac griji degeaba?
- 8Dupa 7 luni cu logest, pot ramine insarcinata?
- 8mi-a intarziat menstruatia, testul de sarcina negativ! Se poate sa se fi inselat testul?
- 5ce probabilitate ar fi de sarcina?
- 3exista riscul sa fiu insarcinata?
- 1Pot ramane insarcinata daca..
- 5desi mi-a venit menstruatia prezint dureri abdominale, de cap, ameteala, stari de voma
- 4Pastila contraceptiva uitata 24 de ore
- 3Exista riscul unei sarcini?
- 5sex neprotejat, pastila de a doua zi = sarcina?
- 8ma framanta: insarcinata daca e virgina?
- 8sex neprotejat si diverse stari
- 8Prezervatul s-a rupt (pt prima data)
- 10Sex dupa ejaculare
- 4chist ovarian sau sarcina
- 2sunt insarcinata?
- 5sarcina sau nu?
- 1Masturbare după acea sex
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: