Exista risc de sarcina ?
In urma cu 12 ore eu si cu partenera mea ne-am "jucat" si eu frecanduma de ea am ejaculat in boxeri mentionez ca amandoi aveam boxeri si pantaloni pe noi dupa vreo 5 minute ce m-am sters de sperma pe boxeri am masturbat-o, exista riscul daca aveam sperma pe mana sa fi ramas gravida ? Suntem foarte ingrijorati!!(nu am avut penetrare si nici act sexual eram imbracati )
2 comentarii
In situatia de fata, daca lucrurile s-au desfasurat asa cum scrieti probabil ca nu exista risc de sarcina. Ca idee de baza sarcina apare atunci cand sperma ajunge in interiorul vaginului, indiferent de mijloace.
Va recomand educatie sexuala si informare corecta pentru a nu mai ajunge in astfel de situatii sau chiar mai complicate. Exista deja pe internet siteuri respectabile pentru informare: Romedic, cautati sitetul meu dedicat sexologiei etc.
Va recomand educatie sexuala si informare corecta pentru a nu mai ajunge in astfel de situatii sau chiar mai complicate. Exista deja pe internet siteuri respectabile pentru informare: Romedic, cautati sitetul meu dedicat sexologiei etc.
Sunt foarte speriat sa nu ramana gravida la varsta asta si nu vrea sa faca test de sarcina si nici sa ia anticonceptionale
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4o intrebare urgenta: pot fi gravida daca prietenul meu a ejaculat in afara?
- 8beta hcg-valoarea 1, 2 ce inseamna?!urgent!
- 5problema mare pls ajutor.. prietenei ii intarzie ciclu sau a ramas?
- 2pot ramane insarcinata?
- 8A ramas insarcinata sau nu???!!! [AJUTOR]
- 4contact sexual neprotejat in ultima zi de menstruatie
- 6Exista sanse sa fiu insarcinata?
- 3sunt sau nu gravida?
- 4sunt insarcinata?
- 3Situatie ciudata... simptome de sarcina?
- 2Anticonceptionalele... + simptome de sarcina
- 0Imi este frica, menstruatia nu mi-a mai venit de 3 luni
- 1Posibila sarcina?
- 0Care sunt sansele de sarcina ?
- 1Sarcina, stres sau imaginatie
- 6Sunt însărcinată?
- 2Pot ramane insarcinata daca sunt virgina???
- 2Sarcina?
- 0Posibil avort spontan?
- 2Poate fi o sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: