Exista risc de sarcina ?
In urma cu 12 ore eu si cu partenera mea ne-am "jucat" si eu frecanduma de ea am ejaculat in boxeri mentionez ca amandoi aveam boxeri si pantaloni pe noi dupa vreo 5 minute ce m-am sters de sperma pe boxeri am masturbat-o, exista riscul daca aveam sperma pe mana sa fi ramas gravida ? Suntem foarte ingrijorati!!(nu am avut penetrare si nici act sexual eram imbracati )
2 comentarii
In situatia de fata, daca lucrurile s-au desfasurat asa cum scrieti probabil ca nu exista risc de sarcina. Ca idee de baza sarcina apare atunci cand sperma ajunge in interiorul vaginului, indiferent de mijloace.
Va recomand educatie sexuala si informare corecta pentru a nu mai ajunge in astfel de situatii sau chiar mai complicate. Exista deja pe internet siteuri respectabile pentru informare: Romedic, cautati sitetul meu dedicat sexologiei etc.
Va recomand educatie sexuala si informare corecta pentru a nu mai ajunge in astfel de situatii sau chiar mai complicate. Exista deja pe internet siteuri respectabile pentru informare: Romedic, cautati sitetul meu dedicat sexologiei etc.
Sunt foarte speriat sa nu ramana gravida la varsta asta si nu vrea sa faca test de sarcina si nici sa ia anticonceptionale
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Probleme erectie
- 22 acte sexuale consecutive
- 1Sex - penis prea mare
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
- 2Sangerarea vaginului in timpul masturbarii facute de alta persoana
- 2Sangerare vaginala in timpul masturbarii
- 1Sânge după actul sexual
- 2Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
- 1Durere in timpul sexului si infectii recurente
- 1Durere crunta de ovare dupa act