expunerea la soare si caderea parului

01-08-2010
doris1961
Nu este medic/terapeut
doris1961
as dori sa stiu daca expunerea indelungata la soare poate provoca o cadere masiva a parului, care ar pute fi remediul -lucrez in aer liber 10-12 ore
8 comentarii
0
01-08-2010, ora 22:12
unombun
Nu este medic/terapeut
unombun
Am avut si eu o problema asemanatoare.dar de cand ma tund foarte scurt nu-mi mai cade parul aproape deloc.sa nu zic chiar deloc...
0
03-08-2010, ora 17:41
Inna N
Nu este medic/terapeut
Inna N
in mod normal eu nu vad dc ar fi vreo problema daca stai in aer liber dar praful poate murdari parul ceea ce te face sa-l speli mai des. Ar fi bine sa-ti faci niste analize. Eu am aceeasi problema dar la mine este din cauza lipsei de calciu si magneziu din corp. Ar mai fi si pe baza de stres, spodusele de styling, etc:)
0
11-08-2010, ora 11:19
Annush
Nu este medic/terapeut
Annush
Am si eu o problema mare cu parul. In urma decolorarii s-a subtiat si fragilizat foarte tare si acum se rupe. Urmez un tratament de restructurare, dar vroiam sa stiu daca asta este intr-adevar o solutie sau este o solutie de moment. Care este remediul pentru un par lung si blond (vopsit/decolorat), culoarea mea naturala fiind saten inchis, iar structura firului fiind ondulat.
Totodata, cum trebuie sa procedez cand ma duc la mare? Daca cu apa de la robinet simt ca se "topeste" cand e ud, iar fara tratamente masive nu as mai avea par deloc, ce se va intampla cu el, daca intru in piscina, unde este clor sau in apa marii, cu sare f multa.
0
29-10-2010, ora 00:17
alessia ana maria
Nu este medic/terapeut
alessia ana maria
m inceput tratam pt tbc de 7 luni..cam de 2 luni imi pica f f f mult par mai bine de jumate am pierdut intr o perioada f scurta de timp..medicul mi a zis ca nu e din cauza tratamentului cu sinerdol si izoniazida pe care il iau.va rog raspundeti mi daca v ati confruntat cu asa ceva
0
13-08-2014, ora 13:41
dinumarcel
Nu este medic/terapeut
dinumarcel
Caderea parului e o afectiune destul de nasoala care din nefericire m-a afectat si pe mine de cateva luni. Acum sunt in perioada in care as fi dispus sa incerc si sa experimentez diverse metode doar pentru a opri caderea parului. As fi chiar dispus sa incerc o cura cu niste suplimente doar sa scap!
0
19-08-2014, ora 12:54
clarinet
Nu este medic/terapeut
clarinet
Sincer am incercat destul de multe tratamente si am ajuns la urmatoarele concluzii:
- cele ieftine nu au nici un efect.
- cele cu produse chimice de sinteza nu au nici un efect.
Singurul care a mers a fost un tratament cu un sampon + balsam + lotiune tonica pentru scalp + biotina - realizate din produse naturale de americani la un pret de 410 lei. Cica ar functiona si doar lotiunea tonica (costa 230 lei) dar recomandat pentru fixare si durata este tot pachetul.
Nu fac reclama, daca va intereseaza dati-mi un mesaj si va spun detalii.
0
23-10-2014, ora 14:56
sibiel
Nu este medic/terapeut
sibiel
Follixin a incercat careva pentru a stopa caderea parului? Si mie imi cade parul destul de mult si as incerca si eu o cura.
Daca printre voi sunt persoane care au reusit sa stopeze caderea parului folosind anumite metode le rog sa imi scrie pe neagucata@hotmail.com si sa-mi zica si mie cum au reusit.

Multumesc mult!
0
07-07-2017, ora 15:33
kamme
Nu este medic/terapeut
kamme
Poate nu ar fi de neglijat nici mastile cu diverse plante. Sunt foarte multe combinatii de astfel de masti pe internet unele dintre ele care promit rezultate destul de rapide si fara efecte adverse.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Razele ultraviolete afectează pielea şi după expunerea la soare
  • MIT: Căderea părului se intensifică iarna
  • Monitorizarea expunerii la soare cu ajutorul unui senzor pe suport de hârtie
  • De ce chimioterapia produce căderea părului?
  • De ce testosteronul influențează pilozitatea?
  • A fost identificată cauza genetică a albirii părului și a calviției
  • Cât de mult păr e normal să cadă pe zi?
  • Un nou plasture pentru monitorizarea expunerii la soare
  • De ce chelesc bărbații?
  •