Extractie masele de minte
Buna ziua,
Am toate masele de minte crescute si am fost la stomatologie pentru control. Mi-a fost recomndat sa imi scot toate masele de minte deoarece dintii imi sunt inghesuiti. Mentionez ca masele nu ma dor si nu sunt cariate. Ar trebui extrase chiar daca nu am nici un disconfort?
Am toate masele de minte crescute si am fost la stomatologie pentru control. Mi-a fost recomndat sa imi scot toate masele de minte deoarece dintii imi sunt inghesuiti. Mentionez ca masele nu ma dor si nu sunt cariate. Ar trebui extrase chiar daca nu am nici un disconfort?
1 comentarii
Buna ziua,
Da ar trebui scoase in cazul in care sunt inghesuiti dintii, si sunt multe motive pentru care se face aceasta recomandare. Rugati medicul sa va explice specific pentru cazul dumneavoastra de ce este bine sa vi le scoateti. Din pacate nu ma pot pronunta fara sa vad o radiografie.
O zi buna!
Da ar trebui scoase in cazul in care sunt inghesuiti dintii, si sunt multe motive pentru care se face aceasta recomandare. Rugati medicul sa va explice specific pentru cazul dumneavoastra de ce este bine sa vi le scoateti. Din pacate nu ma pot pronunta fara sa vad o radiografie.
O zi buna!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Despre complicatiile maselei de minte.
- 4In incurcatura. am nevoie de un sfat
- 6m-am trezit cu fata umflata, durerea (de dinti) a cam trecut, simt cum gingia este crapata
- 6dureri ingrozitoate pe jumatea stanga a fetei
- 2Carie masea de minte
- 1Probleme dentare
- 6Molari care ii imping atat in stanga cat si in dreapta sunt foarte cariati
- 2Maseaua de minte
- 0durerea de dinte, medicul zice ca nu e maseaua de minte
- 0Operatie masea de minte
- 6Durere insuportabila (zona maselei de minte)
- 1Infectie pe locul maselei de minte
- 3Maseaua de minte
- 3Nu pot deschide gura
- 3Extractie masea de minte
- 1Crestere masea de minte
- 8ajutati-ma
- 1Masea de minte
- 7Ajutor măseaua de minte sau altceva ?
Mai multe informații despre: Maseaua de minte
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: