Extractie masele de minte
Buna ziua,
Am toate masele de minte crescute si am fost la stomatologie pentru control. Mi-a fost recomndat sa imi scot toate masele de minte deoarece dintii imi sunt inghesuiti. Mentionez ca masele nu ma dor si nu sunt cariate. Ar trebui extrase chiar daca nu am nici un disconfort?
Am toate masele de minte crescute si am fost la stomatologie pentru control. Mi-a fost recomndat sa imi scot toate masele de minte deoarece dintii imi sunt inghesuiti. Mentionez ca masele nu ma dor si nu sunt cariate. Ar trebui extrase chiar daca nu am nici un disconfort?
1 comentarii
Buna ziua,
Da ar trebui scoase in cazul in care sunt inghesuiti dintii, si sunt multe motive pentru care se face aceasta recomandare. Rugati medicul sa va explice specific pentru cazul dumneavoastra de ce este bine sa vi le scoateti. Din pacate nu ma pot pronunta fara sa vad o radiografie.
O zi buna!
Da ar trebui scoase in cazul in care sunt inghesuiti dintii, si sunt multe motive pentru care se face aceasta recomandare. Rugati medicul sa va explice specific pentru cazul dumneavoastra de ce este bine sa vi le scoateti. Din pacate nu ma pot pronunta fara sa vad o radiografie.
O zi buna!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4maseaua de minte...
- 6durere masea de minte?
- 6m-am trezit cu fata umflata, durerea (de dinti) a cam trecut, simt cum gingia este crapata
- 1dupa extractia unei masele de minte a inceput sa ma doara locul
- 0maseaua de minte
- 9mi sa umflat partea stanga jos si gatu, nu puteam inghiti si ma durea maxilarul
- 3Incizie masea de minte
- 0Masea de minte probleme mari
- 0Extractie masea de minte
- 0Complicatii masea de minte
- 4Operatie pentru extractia maselei de minte
- 5colt din radacina molar de minte ramasa dupa extractie
- 0operatie molar 3 inclus
- 0Problema masea de minte
- 1Problema molari de minte
- 1Infectie pe locul maselei de minte
- 1Problema masea de minte
- 3Durere partea stanga