Extractie tijă tibie

Buna ziua,
In anul 2012, la vârsta de 50 ani, mi-a fost montată o tijă centromedulară în tibie, ca urmare a unei fracturi cominutive a acesteia.
Refacerea osului a durat în jur de 2 ani. Până în anul 2018 nu m-a deranjat acest implant dar am fost sfătuit să-l extrag.
Am fost supus unei operatii pentru extracția tijei la Spitalul Județean Brașov.
Operația a durat câteva ore dar nu a reușit. Tija a fost extrasă 5 cm după care a fost reintrodusă în poziția inițială.
De atunci și până în prezent, dacă fac un efort minim (mers pe jos câteva sute de metri sau stat în picioare câteva zeci de minute)
mi se inflamează articulația gambei și genunchiul - în zona în care se simte capătul tijei și am dureri persistente.
Apelez la expertiza dvs. să mă sfătuiți dacă este posibilă o nouă intervenție chirugicală pentru extracția implantului.
Vă mulțumesc !
In anul 2012, la vârsta de 50 ani, mi-a fost montată o tijă centromedulară în tibie, ca urmare a unei fracturi cominutive a acesteia.
Refacerea osului a durat în jur de 2 ani. Până în anul 2018 nu m-a deranjat acest implant dar am fost sfătuit să-l extrag.
Am fost supus unei operatii pentru extracția tijei la Spitalul Județean Brașov.
Operația a durat câteva ore dar nu a reușit. Tija a fost extrasă 5 cm după care a fost reintrodusă în poziția inițială.
De atunci și până în prezent, dacă fac un efort minim (mers pe jos câteva sute de metri sau stat în picioare câteva zeci de minute)
mi se inflamează articulația gambei și genunchiul - în zona în care se simte capătul tijei și am dureri persistente.
Apelez la expertiza dvs. să mă sfătuiți dacă este posibilă o nouă intervenție chirugicală pentru extracția implantului.
Vă mulțumesc !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1operatie tija - fractura diafiza metetarsian V
- 3Surubul care iese din glezna
- 1Scoatere suruburi maleola mediala
- 2Operatie extractie tija tibie si peroneu
- 0Tija
- 6Suruburi in picior
- 1Tija femur
- 1se poate scoate tija din femur????
- 2glezna cu un surub
- 2Place cu suruburi in picior infectie
- 4Durere si inflamare genunchi dupa introducere tija centromedulara tibie
- 2Instabilitate picior drept dupa operatia de femur
- 1Tija femur - trebuia sa o scot acum 2 ani
- 1Mers dupa Tija Femur
- 1Operatie fractura tibie cu montare tije
- 1Scoaterea suruburilor la o fractura de col femural
- 5Fractura trimaleolara glezna
- 1Fractură maleola și epifiză distală cu deplasare discretă fixată cu șurub
Mai multe informații despre: tratament fractura cu tija, suruburi, placute tija femur