extractie tije

21-10-2013
marypirat
Nu este medic/terapeut
marypirat
buna ziua..acum 5 luni am avut o operatie de olecranon prin care mi sa pus o tija totul a fost bine dupa aproximativ 1 luna de zile am putut sa imi misc mana corect si nu am avut nici o problema..pe data de 6 septembrie am avut o programare la doctor mi sa facut o raza la mana si mi sa spus ca s-a refacut bine fractura si mi-sa spus ca trebuie scos materialul si mi-sa mai dat cam 6 saptamani sa vada cum e si daca se poate face extractia al materialului..intrebarea mea este cam cat dureaza extractia si cam cate zile de refacere imi trebuiesc dupa..multumesc
3 comentarii
0
22-10-2013, ora 09:12
Dr dunca ioan
Identitate neconfirmată
Dr dunca ioan
Buna ziua,

Tija trebuie scoasa. dureaza 20 min si recuperarea o saptamina
dr Dunca ioan
0
23-10-2013, ora 23:41
marypirat
Nu este medic/terapeut
marypirat
multumesc pentru raspuns ca eu mi-ai rupt mana in spania si vreau sa plec de aici sa vin in romania cat mai repede si nu stiam cam cat dureaza ca prin romania am auzit ca e scump sa imi scoata tijele...
0
18-11-2013, ora 20:51
Dr. Manuel Nastai
Ortopedie si traumatologie, Stuttgart
Dr. Manuel Nastai
@marypirat

Cati ani aveti? Precizati termenul "tija". Cred ca folositi incorect acel termen. As dori sa va rog sa precizati la ce va referiti mai exact? Cum arata acel implantat? Acest aspect este important pentru a va raspunde la intrebare.
Adaugă un comentariu / răspuns

23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul