Factor reumatoid, valoare f ridicata =62 UI/ml, ( 30)
De curand am efectuat un set de analize pe care obisnuiesc sa-l fac anual. Toate analizele se incadreaza in limite mai putin factorul reumatoid (mentionez ca nu mi s-a mai recomandat acesta analiza de la varsta de 10 ani, acum la 28 de ani din proprie initiativa am efectuat-o). Pana ajung la medic m-ar linisti mult un raspuns din partea dumneavoastra, pentru ca interesandu-ma in aceasta privinta m-a speriat foarte tare posibilitatea de a dezvolta o boala autoimuna. Sistemul meu imunitar este deja deficitar din cauza faptului ca am fost declarata purtator de virus hepatitic B (am acest virus cred ca de la 7 ani, tocmai la 14 ani mi-am facut prima data markerii care tin de virusul hepatitic B si atunci am descoperit), Mentionez ca in momentul de fata transaminazele se incadreaza in limitele normale ( insa timp de 1 an adica de la varsta de 7 ani pana la varsta de 8 ani transaminazele au avut valori crescute dar fara sa depaseasca 1.5 din limita maxima) si ag anti hbe= negativ; ac anti hbe= pozitiv ; ac anti hbc totali = pozitiv.
In vara anului 2008 pentru prima data am facut infectie urinara cu Escherichia coli, am luat tratament, au urmat repetate recidive si tratamente, pana in momentul in care acum o saptamana la urocultura mi-a iesit din nou acesta
Escherichia coli, care de data acesta si-a format rezistenta si mai este sensibila doar la : ceftazidim si gentamicina.
Nu stiu pe care din cele sa aleg. Va rog daca puteti sa ma ajutati. Multumesc.
In vara anului 2008 pentru prima data am facut infectie urinara cu Escherichia coli, am luat tratament, au urmat repetate recidive si tratamente, pana in momentul in care acum o saptamana la urocultura mi-a iesit din nou acesta
Escherichia coli, care de data acesta si-a format rezistenta si mai este sensibila doar la : ceftazidim si gentamicina.
Nu stiu pe care din cele sa aleg. Va rog daca puteti sa ma ajutati. Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Menisctomie interna bilaterala
- 1Leziuni menisc grad 2, netratate
- 1Dureri toate articulatiile muschi slabiti
- 1Intrebari fisura tibie
- 6Durere denunchi, șold, glezne, rigiditate
- 9Fractura Calcaneu
- 1Fractură cominutiva calcaneu
- 2Sclerodermie difuza Scl70
- 1Durere oase, articulatii