Factor reumatoid, valoare f ridicata =62 UI/ml, ( 30)

16-09-2009
daniela_d
Nu este medic/terapeut
daniela_d
De curand am efectuat un set de analize pe care obisnuiesc sa-l fac anual. Toate analizele se incadreaza in limite mai putin factorul reumatoid (mentionez ca nu mi s-a mai recomandat acesta analiza de la varsta de 10 ani, acum la 28 de ani din proprie initiativa am efectuat-o). Pana ajung la medic m-ar linisti mult un raspuns din partea dumneavoastra, pentru ca interesandu-ma in aceasta privinta m-a speriat foarte tare posibilitatea de a dezvolta o boala autoimuna. Sistemul meu imunitar este deja deficitar din cauza faptului ca am fost declarata purtator de virus hepatitic B (am acest virus cred ca de la 7 ani, tocmai la 14 ani mi-am facut prima data markerii care tin de virusul hepatitic B si atunci am descoperit), Mentionez ca in momentul de fata transaminazele se incadreaza in limitele normale ( insa timp de 1 an adica de la varsta de 7 ani pana la varsta de 8 ani transaminazele au avut valori crescute dar fara sa depaseasca 1.5 din limita maxima) si ag anti hbe= negativ; ac anti hbe= pozitiv ; ac anti hbc totali = pozitiv.
In vara anului 2008 pentru prima data am facut infectie urinara cu Escherichia coli, am luat tratament, au urmat repetate recidive si tratamente, pana in momentul in care acum o saptamana la urocultura mi-a iesit din nou acesta
Escherichia coli, care de data acesta si-a format rezistenta si mai este sensibila doar la : ceftazidim si gentamicina.
Nu stiu pe care din cele sa aleg. Va rog daca puteti sa ma ajutati. Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns