Fereastra imunologica hiv
Buna ziua doamna doctor,
Am avut un contact sexual la inceputul lui Decembrie, adica acum 3 luni cu o persoana care m-a sunat in ianuarie sa-mi spuna ca a iesit pozitiv la screening, test rapid, elisa si western blot. I s-a pus diagnosticul si urmeaza tratament cu antiretrovirale.
La 1 martie mi-am facut test hiv de rutina, VSH, vdrl, fibrinogemie, proteina C reactiva si hemoleucograma completa. Toate au iesit negative si restul perfect.
Contactul a fost fara prezervativ si a durat in jur de 5 min maxim. Nu a existat ejaculare.
Sunt sanse ca dupa aceste teste sa se pozitiveze intre 3-6 luni.
Multumesc si va rog sa-mi raspundeti. Din ianuarie sunt destul de suparat si stresat.
Astept si parerile participantilor la forum desigur.
Multumesc
Am avut un contact sexual la inceputul lui Decembrie, adica acum 3 luni cu o persoana care m-a sunat in ianuarie sa-mi spuna ca a iesit pozitiv la screening, test rapid, elisa si western blot. I s-a pus diagnosticul si urmeaza tratament cu antiretrovirale.
La 1 martie mi-am facut test hiv de rutina, VSH, vdrl, fibrinogemie, proteina C reactiva si hemoleucograma completa. Toate au iesit negative si restul perfect.
Contactul a fost fara prezervativ si a durat in jur de 5 min maxim. Nu a existat ejaculare.
Sunt sanse ca dupa aceste teste sa se pozitiveze intre 3-6 luni.
Multumesc si va rog sa-mi raspundeti. Din ianuarie sunt destul de suparat si stresat.
Astept si parerile participantilor la forum desigur.
Multumesc
1 comentarii
Din cate stiu, fereastra imunologica este de 6 luni, de la acel contact sexual, in acest timp sa ai contacte sexuale exclusiv protejat. Daca ai facut testarea aceea rapida, e posibil sa fie bine. Sa auzim de bine!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1HPV tulpina 53
- 4Testare BTS
- 4Medic ginecolog, infectionist pt tratarea gonoreei rezistenta la ceftriaxona
- 2Sifilis nou diagnosticat
- 8As putea avea HIV?
- 4Posibil HIV?
- 9Ma mai pot testa dacă m-am vaccinat deja împotriva HPV?
- 4VDRL pozitiv pot alapta ?
- 1Hpv provoaca crampe abdominale?
- 1Risc HIV masaj erotic