Fetita 8 luni nu ia in greutate

09-12-2021
Ramona Sorina
Nu este medic/terapeut
Ramona Sorina
Buna ziua, am o fetita de 8 + care are greutatea de 8200g de 2 luni sta la aceeași greutate, a fost născută cu 3370 si este alaptată la sân, în primele luni a luat mult în greutate, am început diversificare la 5 luni jumate la sfatul pediatrului, problema este ca ne chinuim mult cu mâncarea de la început, deoarece ia 3-4 lingurițe din orice si gata, tot la sân ajungem, dar cred ca sânul nu mai este atat de consistent. Noaptea încă mănâncă sân de 3-4 ori, se trezește odată la 3 ore si plânge până trebuie să îi dau, deci nu pot sa ma odihnesc, ea e vioaie pășește daca o țin se rostogolește tot patul dar in 4 labe nu vrea sa stea.Am observat ca are un pic părul uscat si tocit, de altfel si rar, și de când sa născut are vene mici pe față și pe spate, oare are vreo carență? Momentan ii dau doar vitamina d și osanit granule la nevoie ca vin si dinții de sus. Următorul control la pediatru este in martie fiind in Germania, momentan suntem in Romania și întrebarea este oare sa mergem aici la un pediatru? Mulțumesc
1 comentarii
0
04-01-2022, ora 11:23
Nnv
Nu este medic/terapeut
Nnv
Mergeti la un pediatru pt mai multe detalii. Dar uneori cand ei incept a merge si a face multe lucruri nu mai iau asa mult in greutate. Dar nu e bine nici sa stagneze.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Greutate bebeluș în funcție de vârstă - ce e normal și când trebuie să ne facem griji
  •