Fetiță de patru ani cu pete roșii pe tot corpul
Fetița mea de 4 ani azi dimineata s-a trezit cu niste pete mici si rosii pe burta piept. Avea inclusiv pe picioare maini si fata doar câteva, dar intre timp mi se pare ca s-au intensificat si acolo.
De dimineață când am fost la doctoriță nu părea să aibă mâncărimi, insă acum pe seară observ că a început să o mănânce.
Mă întreb totuși se poate să fie rubeola sau rujeola in conditiile in care i-am facut vaccinul?
De dimineață când am fost la doctoriță nu părea să aibă mâncărimi, insă acum pe seară observ că a început să o mănânce.
Mă întreb totuși se poate să fie rubeola sau rujeola in conditiile in care i-am facut vaccinul?
1 comentarii
Buna ziua
Daca ati vaccinat copilul nu mai face boala infecto-contagioasa respectiva. Este posibil sa fi facut o alergodermie la ceva alimentar sau intepatura de insecta... Astfel de eruptii apar si in alte boli infectocontagioase (de ex. varicela in stadiul de debut). Va trebui sa mergeti la un nou consult medical. Sanatate !
Daca ati vaccinat copilul nu mai face boala infecto-contagioasa respectiva. Este posibil sa fi facut o alergodermie la ceva alimentar sau intepatura de insecta... Astfel de eruptii apar si in alte boli infectocontagioase (de ex. varicela in stadiul de debut). Va trebui sa mergeti la un nou consult medical. Sanatate !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pete rosii pe glezne
- 2bube pe maini cu lichid si pe corp bube rosii
- 3boala de piele pe maini
- 4pete rosii pe piele si mancarime
- 2Nu stiu ce sunt bubitele astea rosii?!Putin ajutor va rog!
- 3Pete pe corp care incep sa se extinda
- 4Bube rosii pe tot corpul in special maini si spate
- 3Pete rosiatice, uneori albicioase pe piele
- 3bubite rosii pe picior
- 8Boala de piele sau alergie?
- 0hematom?copil cu sindrom down
- 2pete rosii, dar numai pe lateralele gitului
- 4am niste bubite rosi pe piele cu cap galben si ma dor
- 1bubite ce seamana cu ciupituri de tantar
- 2Pete rosii pe piept si pe fata
- 0Pete roșiit pe mâini și pe picioare cu mâncărime
- 1Bubite rosii pe tot corpul
- 2Bubite rosii si mancarimi
- 3Pete/bubite rosii pe burta si maini
- 0Pete roșii dureroase
Mai multe informații despre: Pete rosii pe piele bubite rosii bubite cu mancarime
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: