Fetiță de patru ani cu pete roșii pe tot corpul
Fetița mea de 4 ani azi dimineata s-a trezit cu niste pete mici si rosii pe burta piept. Avea inclusiv pe picioare maini si fata doar câteva, dar intre timp mi se pare ca s-au intensificat si acolo.
De dimineață când am fost la doctoriță nu părea să aibă mâncărimi, insă acum pe seară observ că a început să o mănânce.
Mă întreb totuși se poate să fie rubeola sau rujeola in conditiile in care i-am facut vaccinul?
De dimineață când am fost la doctoriță nu părea să aibă mâncărimi, insă acum pe seară observ că a început să o mănânce.
Mă întreb totuși se poate să fie rubeola sau rujeola in conditiile in care i-am facut vaccinul?
1 comentarii
Buna ziua
Daca ati vaccinat copilul nu mai face boala infecto-contagioasa respectiva. Este posibil sa fi facut o alergodermie la ceva alimentar sau intepatura de insecta... Astfel de eruptii apar si in alte boli infectocontagioase (de ex. varicela in stadiul de debut). Va trebui sa mergeti la un nou consult medical. Sanatate !
Daca ati vaccinat copilul nu mai face boala infecto-contagioasa respectiva. Este posibil sa fi facut o alergodermie la ceva alimentar sau intepatura de insecta... Astfel de eruptii apar si in alte boli infectocontagioase (de ex. varicela in stadiul de debut). Va trebui sa mergeti la un nou consult medical. Sanatate !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ce fel de boala este?
- 3mici pete rosii pe gambe
- 23Pete rosii pe fata
- 2Pete rosii pe piele dupa efort.
- 10buza superiora umfata si pete mari rosii pe tot corpul
- 4Pete rosii piele.. abdomen, pate, maini si putin pe coapse
- 1pete rosii pe picoare si abdomen
- 0Bube rosii de la soare
- 2pete foarte rosii pe fata dupa ora de ed. fizica
- 1dupa sex, mi-au iesit niste bubite mici rosi cateva pe piele
- 9bubite rosi pe pielea penisului si testicule
- 3Pete rosii;bubite
- 1Diferite forme de bube apărute pe tot corpul
- 2Pete rosii piele
- 2Pete roşii
- 0Pete roșii care debutează cu un punct roșu in mijloc
- 1Bubite cu lichid transparent in zona mainilor..
- 7Puncte rosii
- 0Plachetocrit marit fetita 5 ani
- 1Bubite roșii cu și fără Mâncărimi
Mai multe informații despre: Pete rosii pe piele bubite rosii bubite cu mancarime
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: