fibrinogen, VSH-valori crescute

214 comentarii 1 2 ..... 678 Înainte ›
0
02-06-2011, ora 09:08
cryss77
Nu este medic/terapeut
cryss77
BUNA ZIUA. as dori si eu un raspuns din partea dvs. mi-am facut niste analize si doresc sa stiu parerea dvs:

HLA B27-PREZENT
FIBRINOGEN-517;353(l-am facu de doua ori in locatii diferite)
VSH-UL L-AM FACUT DE 2 ORI CU VALORILE:12 SI 10 LA INTERVAL 1h
PROTEINA C REACTIVA-4.22
IAR LA HORMONII TIROIDIENI-T3 REZULTAT:0.78 valori normale0.79-1.58/ng/mL

Mentionez ca am 33 ani si am dureri ingrozitoare de coloana. ce tratament credeti ca as putea incerca?? va multumesc anticipat.
0
06-06-2011, ora 12:38
vezon
Nu este medic/terapeut
vezon
Buna ziua,
De vreo patru luni mi s-a declansat o stare de inflamtie generala. rezultatle de snage au fost ok mai putin VSH, fibrinogenul si Proteina C. Am luat toata gama de antiinflamtoare, de la indometacin, diclofenac, arcoxia, prednison, situatia nu s-a schimbat, daca reduc doza de antiinflamator cresc durerile.
Pana la urma am ramas suspect de spondilita anchilozanta, urmand sa fac un RMN (partea de jos a coloanei) sa fac inca un cosult de specialitate la reumatolog. Tin sa mentionez ca de 10 ani am ceva probleme gen reutmatism dar anul trecut cand am fost la reumatolog si absolut toate testele au iesit ok, reumatologul neputand sa-mi spuna nimic concret.
In schimb anul acesta ce a fost diferit e ca inflamatiile au aparut mai ales in muschi (de gat, abdominal, talpa) si doar dupa 2 luni i-am simtit si in coloana. E normal acest lucru la spondilita?
Si nu stiu de ce se ignora faptul ca chiar inainte de a incepe starea acesta, am avut niste probleme digestive (testul Helicobacter a iesit putin mare, fiind tratat cu antibiotice). Dupa cate stiu in cazuri probleme digestive poate ajunge in sange o doza mai mare de bacterii, toxine care putea declansa starea de inflamatie.
Multumesc.
0
06-06-2011, ora 23:35
oldestwolf
Nu este medic/terapeut
oldestwolf
limfocite = 19, 5
hemoglobina HGB = 12.0 g/dl
hematocrit = 38, 3 %
colesterol seric total = 115 mg/dl
trigliceride serice = 47 mg/dl
creatinina = 1, 37 mg/dl
vsh = 30 mm/h
fibrinogemie = 540 mg/dl
Acestea sunt analizele unui tanar de 18 ani !!! Imi puteti spune un simptom, ceva, ca nu stiu despre ce poate fi vorba ?
Va multumesc.
0
09-06-2011, ora 17:09
andreea dinu
Nu este medic/terapeut
andreea dinu
Buna ziua. Sant ingrijorata de analize ca nu mi au iesit bine, va rog dati mi si mie un sfat. Am fibrinogen 700, vsh 98, colesterolul 260, concentratia in hemoglobina eritrocitara 29, 26. am 42 de ani, astept raspuns. Multumesc!
0
10-06-2011, ora 11:18
manasescucarmen
Nu este medic/terapeut
manasescucarmen
buna ziua. Tatal meu este operat de cancer de prostata in 2006 prin scoaterea testiculelor. Ultimul PSH facut in septembrie 2010 a iesit foarte bine. mentionez ca mai are si BPOC gradul 3. in urma analizelor de sange facute de curand are VSH = 49, fibrinogenul = 664, proteina C reactiva 2.58, A/G 1, 43. Am o mare rugaminte sa imi spuneti ce poate sa insemne aceste valori foarte mari. stiu ca de obicei au legatura intre ele. Ma tem foarte tare de o recidiva a cancerului. A fost suspect de tuberculoza dar probele de puta au iesit negative. iar radiografia la plamani nu sa schimbat fata de cea din martie cand a fost internat la spitalul de plamani din cauza obstructiei respiratorii. Acum are un procent de respiratie cam de 39% din cauza BPOC.Va multumesc anticipat
0
17-06-2011, ora 14:34
cobra11
Nu este medic/terapeut
cobra11
Fetita mea in varsta de 8 ani si 4 luni a avut amigdalita ac. pultacee iar fibrinogenu i-a iesit 734mg%. Care este valoarea normala si daca trebuie repetate analizele.Va multumesc
0
17-06-2011, ora 14:38
cobra11
Nu este medic/terapeut
cobra11
Am uitat sa va mai spun ca VSH la 1 ora i-a iesit 85 mm. Este destul de mare dupa cum am vazut eu pe net.Va multumesc.
0
30-12-2011, ora 14:37
cezarina bubulina
Nu este medic/terapeut
cezarina bubulina
buna ziua, am si eu o intebare pt Doamna doctor am 42 de ani, si multe valori ale analizelor crescute:ertitrocite4, 85
VTM 12, 8
limfocite 1, 15
VSH 23
fibrinogen 564
acid uric 6, 21
Proteina C Reactiva 11, 79
leucocite 25
ce poate insemna asta?mai ales cu antecedente de cancer in familie
0
20-02-2012, ora 16:11
dianadiidaa2
Nu este medic/terapeut
dianadiidaa2
Mie mia iesit ASLO 400 e mare ? am 13 ani :). Sar putea sa am reumatism ?
0
20-02-2012, ora 17:07
linzy
Nu este medic/terapeut
linzy
si eu am o fetita de 16 ani acum si la 14 ani avea aslo 600 si a facut injectii 1 an jumate cu PENDISIL inlocuitorul moldaminului si acum il are 200 asa ca fa injectii.se gaseste in germania PENDISIL
0
05-03-2012, ora 18:33
ioana.raluca91
Nu este medic/terapeut
ioana.raluca91
Buna ziua,
am 21 de ani facut niste analize si as dori sa-mi spuneti daca valorile care mi-au iesit sunt normale.
-colesterol total 134
-HDL colesterol 39
-LDL 86
-Trigliceride 44
-TGP 19
-TGO 25
-VSH 20mm/h, 63mm/2h
Astept raspunsul dumneavoastra.
0
20-03-2012, ora 18:20
birlan alina
Nu este medic/terapeut
birlan alina
Buna Ziua! Am facut si eu analizele la fetitza nascuta la 5 luni jumatate cu 700grame acum are 1an si jumatate etc... uitati analizele poate ma ajutati cu un sfat! Multumim!

Biochimie
* Proteina C reactiva (CRP) 0.19 mg/dL 0.5
* Sideremie 40 μg/dL 25 - 101
73 mg/dL Interpretare valori
glicemie bazala (recomandari ADA):
60-99: Normal
100-125: Glicemie bazala modificata
≥ 126: Diabet zaharat
Diagnosticul de diabet zaharat se va
stabili pe baza a cel putin 2 valori
crescute ≥ 126 ale glicemiei bazale
obtinute in zile diferite.
* Glucoza serica
Hematologie
* Fibrinogen 449 mg/dL 160 - 390
Hemograma cu form. leucocitara, Hb, Ht, indici si
reticulocite
12
* Numar leucocite 13.03 mii/μL 5 - 20
* Numar eritrocite 4.72 mil./μL 4.1 - 5.3
* Hemoglobina {Hb} 12.3 g/dL 11.3 - 14.1
* Hematocrit 37.5 % 32 - 40
* Volum eritrocitar mediu {VEM} 79.4 fL 70 - 89
* Hemoglobina eritrocitara medie {HEM} 26.1 pg/cell 22 - 30
* Concentratie medie a Hb./eritrocit {CHEM} 32.8 g/dL 32 - 38
* Largimea distributiei eritrocitare 13.2 % 11.6 - 14.8
* Numar trombocite 544 mii/μL 150 - 450
* Volum trombocitar mediu {VTM} 8.6 fL 7.4 - 13
* Largimea distributiei trombocitare 9 % 8 - 16.5
* Neutrofil 27.8 % 20 - 65
* Neutrofil 3.62 mii/μL 1.5 - 8.5
* Limfocit 60.7 % 40 - 65

Hemograma cu form. leucocitara, Hb, Ht, indici si
reticulocite

* Limfocit 7.91 mii/μL 4 - 10.5
* Monocit 9.4 % ≤ 10
* Monocit 1.22 mii/μL 0.3 - 1
* Eozinofil 1.9 % ≤ 5
* Eozinofil 0.25 mii/μL 0.05 - 0.7
* Bazofil 0.2 % ≤ 2
* Bazofil 0.03 mii/μL ≤ 0.2
Reticulocite 1.1 % 0.2 - 2
Comentarii
Frotiu din singe capilar
1% limfoplasmocite
VSH 28 mm/h 25
Cultura exsudat faringian (cu antibiograma dupa caz)
Cultura exsudat faringian
Streptococcus pyogenes - absent
Prezenta flora bacteriana fara semnificatie patogena.

..
0
04-09-2012, ora 14:00
BiancaU
Nu este medic/terapeut
BiancaU
Buna ziua!Am 17 ani si am facut recent analizele.Calciu ionic seric 3, 94, fibrinogen 404, 2, corpi cetonici 20mg/dcl, densitatea urinara 1030.Ce indica aceste valori?
0
30-10-2012, ora 22:39
blueais
Nu este medic/terapeut
blueais
Sunt diag. cu neoplasm mamar st.2A din anul 2005.Pana in prezent analizele mi-a iesit bine.Acum mi-a iesit markeriiCEA 2, 4, VSH 38 MCHC27, 0 LY48, 7 MO 0, 8 in rest toate anaizele sunt bune.Scintigrafie osoasae, radiografie pulmonara, ecografie abdominala sunt OK.Ma ingrijoreaza markeriiCEA (care pana acum imi ieseau maxim 2) si VSH care niciodata nu l-am avut atat de mare.Leucocitele sunt 7, 75 si fibrogenul426.Ce ma sfatuiti?.Mii de multumiri.
0
17-01-2013, ora 00:01
rott
Nu este medic/terapeut
rott
buna seara am 38 ani si va rog frumos sa mi spuneti ce treb sa fac, azi am luat rezultatele la analize.gpt-27
got-22
fosfataza alcalina-73
sideremie-72
proteina c reactiva-0, 17
leucocite-7, 91
eritrocite-5, 67
hematocrit-46, 8
volum eritrocitar mediu-82, 5
hemoglobina eritrocitara medie-27, 7
concentratie medie a hb -33, 5
largimea distributiei eritrocitare-14, 7
numar trombocite-174
volum trombocitar mediu-11, 9
largimea distributiei trombocitare-18 ???????/
neutrofil-62, 2
neutrofil-4, 92
limfocit-25, 2
limfocit-1, 99
monocit-8, 6
monocit-0, 68
eozinofil-3, 9
eozinofil-0, 31
bazofil-0, 1
bazofil-0, 01
reticulocite-0, 65
vsh-10
fibrinogen(metoda coagulometrica)-440 ????????
va multumesc anticipat
0
22-02-2013, ora 19:25
alinacostinastan
Nu este medic/terapeut
alinacostinastan
Buna seara !! Tatal meu si-a efectuat niste analize si valoarea fibrinogenului este de 480. Are hepatita B dar celelalte analize de TGO si TGP au iesit in limite normale. Intrebarea mea este daca aceasta valoare ridicata a fibrinogenului are legatura cu ficatul.
Multumesc anticipat !!
0
05-03-2013, ora 19:51
pacientipo
Nu este medic/terapeut
pacientipo
Degeaba aşteptaţi răspunsuri..medicii au cam parasit forumul din 2010...mai sunt doar cativa
0
10-04-2013, ora 18:52
szabolcs
Nu este medic/terapeut
szabolcs
Buna ziua. Am 31 de ani, si am o problema foarte mare cu picioarele, ma dor in zona calcaiului si a talpei, foarte rau pot sa ma deplasez! As cere parerea medicului! Am facut niste analize o sa va scriu rezultatul! fibrinogem- 460, VSH 49-97; PCR 24. Va rog sa imi raspundeti daca puteti!!! Va multumesc!
0
10-05-2013, ora 17:27
gidaralina
Nu este medic/terapeut
gidaralina
Buna ziua! Am o fetita de 9 ani careia i-au iesit unele analize cam marite. Am citit pe internet posibile cauze si m-am speriat. V-as ruga sa-mi spuneti parerea dumneavoastra despre ele, daca ar fi cazul sa le repet. Multumesc!
eritrocite-4, 82
hemoglobina-13
hematocrit-41, 2
v.e.m-mcv.-86
h.e.m.-mch-27
rdw-31, 6
leococite-5000
neutrofile nesegmentate-1
neutrofile segmentate-36
limfocite-50
eozonofile-6
bazofile-0
monocite-7
trombocite-332000
v.s.h./60 min-22
v.s.h./120 min-44
g.o.t.-ast-28, 69
g.p.t.-alt-21, 34
fibrinogen-542, 3
proteinemie-7, 27
calciu ionic-5, 07
calcemie-11, 62
glicemie-95
aslo200
proteina c reactiva6
Mentionez ca este alergica la mucegai, ambrozie si polen, ca zilnic ia claritine sirop si de 2 ani, la indicatia medicului pediatru ia bronhovaxom.
0
25-06-2013, ora 11:52
linzy
Nu este medic/terapeut
linzy
buna.am 42 ani si in urma uni eco la glanda tiroida am descoperit :LTS-un nodul neomogen, intes vascularizat bine determinat cu dim.de 11, 5/11/13, 5mm;istm-2, 5mm;LTD-in regiunea mijlocie un nodul omogen, nevascularizat, neprecis delimitat cu dim.de 8/6, 5/7mm;ganglionijugulari interni stg.cel mai mare de 10/5, 5mm;jugulari interni dr. cel mai mare de 15/14mm cu carectere inflamatorii.Ce ar trebui sa fac?in 2012 am facut TSH-0, 25;T4-9, 78;Anti-TPO-14, 47;Anti-Thyroglobulina-30, 87.
astept raspuns.multumesc!
0
22-03-2014, ora 21:23
andreea 9
Nu este medic/terapeut
andreea 9
buna ziua,

VSH- 90 ( +hernie de disc, reomatism) pot fi cauze ale VSH-ului crescut?

pt. mama mea in varsta de 53 de ani. multumesc.
0
04-06-2014, ora 14:15
danutzuanton
Nu este medic/terapeut
danutzuanton
Buna ziua! Sunt un baiat de 25 ani si am fost diagnosticat acum un an cu candida. Zilele trecute mi-am facut analize la sange si mi-a iesit volum plachetar mediu 11, 3 si trebuia 11, iar VSH a iesit 20 si trebuia 12. Deasemenea am albumina 52.7 si trebuia 53, alfa 3 0.85 si trebuia 0.73, beta am 0.92 si trebuia 0.87. Raport A/G scazut 1.1 si trebuia 1, 3. Deasemenea la examenul coproparazitologic mi-a iesit absente forme parazitare:ascaris enterobius, trichuris, giardia, taenia si entemoeba. Credeti ca valorile astea se datoareaza candidei sau nu trebuie sa imi fac probleme?
0
09-10-2015, ora 22:22
adriana7891
Nu este medic/terapeut
adriana7891
Buna seara,

In urma unei operatii de tiroidectomie totala, m-am pricopsit cu paratiroidele lezate si cu hipocalcemii. In urma unui set de analize mi-au iesit neutrofile % 49, 40 (minim era 50) si vsh 30 (maxim era 25). Credeti ca este vorba despre o boala grava?

O seara placuta
0
10-11-2015, ora 09:06
Pushika
Nu este medic/terapeut
Pushika
Buna ziua, mi.am facut analizele si mi.a iesit vsh-ul 34 iar restul analizelor sunt bune, am 25 de ani.care ar putea fi cauza?
0
01-06-2017, ora 17:55
Catalinbz
Nu este medic/terapeut
Catalinbz
Buna ziua.. Am o fetita de 14 ani, iar in urma cu 5 ani a fost diagnosticata cu Colita Ulcerativa.. e pe un tratament cu Imuran de 3 ani si pana in urma cu 5 zile analizele au fost foarte bune. Dar cand am facut acum analizele a iesie Fibrogenul 487 si calprotectina 3000. Ma puteti ajuta? Va multumesc
0
02-06-2017, ora 09:59
Catalinbz
Nu este medic/terapeut
Catalinbz
Buna ziua.. Am o fetita de 14 ani iar in urma cu 5 ani a fost diagnosticata cu Colita Ulcerativa. Este pe un tratament cu Imuran de 3 ani si analizele ieseau foarte bune. Ultimile analize care le-am facut au iesit prost, adica Fibrogenul 487 si Calprotectin 3000. Ma puteti ajuta? Va multumesc
0
27-02-2018, ora 12:03
Flory777
Nu este medic/terapeut
Flory777
Am fibrinogenul 615, ldl 180, hdl38 viteza sangelui 24, ce inflamatie pot avea? La eco mu a vazut puncte d grasime pe fucat o steatiza hepatica !
0
27-02-2018, ora 12:07
Flory777
Nu este medic/terapeut
Flory777
Anul trecut am avut gastrita si acum mi e frica sa mananc rosii, muraturi, etc, un an ammancat doar regim de gastrira, si acum am facyt analizele
0
27-02-2018, ora 12:08
Flory777
Nu este medic/terapeut
Flory777
Sunt serdin florentina pe fb
0
05-03-2018, ora 15:00
Flory777
Nu este medic/terapeut
Flory777
Buna ziua, sunt serdin florentina si am fibrinogenul 670, am avut o gastrita a trecut un an am si colesterolul 250 cu hdl 39, si am avut trigliceridele mari acum le am 100, dar am steatoza hepatica, si am ramas sensibila de la gastrita daca mananc rece sau rosii sau citrice, fac a doua zi diaree apoasa, ce medicamente sa iau, am luat nexium, acum iau de la plafar silimarina si cholestadyn
Adaugă un comentariu / răspuns
214 comentarii 1 2 ..... 678 Înainte ›

Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.