Fobia socială tratată cu escitalopram!
Buna!Am Suferit de fobie socială toată viața, pana la 35 de ani căutând toate soluțiile imaginabile!
Cu ajutorul unui medic am reușit sa scap 100% !
Medicamentul se numește escitalopram( 10 RON cutia).Dacă ar fi costat 1000 RON as fii făcut imposibilul sa am aceste medicamente care mi au schimbat viața!
Aveți curaj!Mergeti la psihiatru !Aceasta boala a noastră e ca diabetul, covid ul sau orice alta boala, se tratează!!!!
Cu plăcere!
Cu ajutorul unui medic am reușit sa scap 100% !
Medicamentul se numește escitalopram( 10 RON cutia).Dacă ar fi costat 1000 RON as fii făcut imposibilul sa am aceste medicamente care mi au schimbat viața!
Aveți curaj!Mergeti la psihiatru !Aceasta boala a noastră e ca diabetul, covid ul sau orice alta boala, se tratează!!!!
Cu plăcere!
4 comentarii
Foarte bine ca-ti merge escitalopramul, trebuia sa te duci cu mult inainte la medic.
Am luat eu 12 ani Escitalopram si n-a tratat nici pe dracu !
Pai nu conteaza, nu e regula ca excititalopram merge la toti, la unul merge, la altul poate sa nu mearga, la tine trebuie alt tratament care merge.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7probleme psihice
- 3Fobie sociala?!
- 6sindrom stevens johnson. Sunt depresiva... nu imi gasesc rostul pe lume
- 3Depresie-probleme sexuale
- 14coaxil este eficient?
- 3Solian + anxietate
- 5Va rog mult un raspuns!!!
- 4Antidepresive in timpul sarcinii
- 39Reactii adverse la antidepresive
- 3Fobie sociala ?
- 1tratament de multi ani cu antidepresive si nu ma simt bine, simt ca nu au niciun efect
- 1Antidepresive si antiplachetare
- 8Care este cel mai bun antidepresiv?
- 0Efecte antidepresive
- 4Anxietate/fobie sociala
- 12Tratament antidepresiv
- 4Mânie, halucinatii în urma opririi tratamentului cu antidepresive
- 4Duloxetina/Cymbalta pentru anxietate TOC
- 6Toc serlift Control
- 4Slăbire după antidepresive
Mai multe informații despre: Fobia sociala Antidepresivele medicamente antidepresive
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: