Fobie parinti?? Va rog mult un raspuns specializat

29-04-2011
doru1982
Nu este medic/terapeut
doru1982
Certurile dese cu parintii din ultima perioada imi provoaca niste amorteli si dureri in ceafa insuportabile.Pe langa aceste dureri apar si niste trosnituri si paraituri la nivelul cefei.Desi in ultimele zile nu ne-am mai certat simpla prezenta a lor in aceeasi camera imi provoaca aceste simptome.As vrea sa stiu daca aceste paraituri pot fi exclusiv de natura psihica?Eu am mai deschis un topic unde am prezentat pe larg problema mea.El se afla la aceasta adresa:
http://forum.romedic.ro/prod/Presiune_si_pocnituri_in_ceafa_055300.html
1 comentarii
0
07-06-2011, ora 19:09
C.Raluca
Nu este medic/terapeut
C.Raluca
probabil ca somatizezi aceste lucruri..incearca sa relectezi asupra acestor lucruri.. ce simti cand sunt ei langa tine din punct de vedere psihic.. ca fizic vad ca acea emotie o localizezi foarte bine,.
Si incearca sa mergi la un psiholog pentru cateva sedinte de terapie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul