folosire zyban cu sortis

17-03-2009
asnico2005
Nu este medic/terapeut
asnico2005
fac tratament cu zyban 1 tb/zi (de 8 zile) dar nu simt nici un simptom de a ma lasa de fumat pot mari doza? iar medicul de familie mi-a dat sortis 10 mg asociat cu liv 52 pt o luna.Intrebarea mea este daca le pot lua in acelasi timp ? Va multumesc anticipat
2 comentarii
0
04-05-2009, ora 18:49
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Zyban este un medicament din sfera psihiatriei si nu ii puteti mari doza dupa cum doriti dvs, consultati-va psihiatrul sau medicul care vi l-a prescris, dansul va lua decizia cea mai adecvata situatiei dvs.
Medicul de familie probabil v-a dat sortis si liv52 pt colesterol marit si pt protectie hepatobiliara; pot interactiona deci, consultati-va cu medicul de familie pentru a analiza foarte bine raportul dintre beneficii si efecte indezirabile.

Multa sanatate!
Cu multa placere,
NICK:)
0
21-05-2009, ora 23:41
florinm
Nu este medic/terapeut
florinm
buna ziua
am luat si eu zyban, inca sunt sub tratament m-am lasat de tigari de 5 zile dar problema este ca am niste ameteli care persista.
medicul mi-a recomandat sa le iau de 2 ori pe zi dimineata si seara insa nesimtindu-ma bine le-am luat doar o data pe zi seara.
Va rog sa imi spuneti daca am facut bine micsorand doza si cand ar fi mai recomandat sa le iau dimineata sau seara.

va multumesc si astept un raspuns de la cunoscatori.
Sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns