Formatiune (ce pare a fi) osoasa

20-01-2011
D.Th
Nu este medic/terapeut
D.Th
Buna ziua! Am o mica problema... Din perioada sarcinii mi-a aparut o formatiune osoasa (zic asta pt ca ea nu este mobila, este la fel de dura ca si osul). La inceput era foarte mica, o simteam numai la palpare... Au trecut aproape 4 ani de atunci iar aceasta formatiune s-a marit vizibil, fiind acum de marimea primei falange a degetului opozabil...Este si iesita mult in relief... Nu ma deranjeaza aspecul vizual, cat de mult ma deranjeaza anumite simptome pe care le am si despre care banuiesc ca sunt date de "cornul" meu. Adica: dureri de cap, vertij, scurte momente de pierdere a echilibrului, probleme de acuritate vizuala (pot fi subiectiva aici, deoarece sufar si de astigmatism miopic compus, miopie forte), scurte momente de pierdere a concentrarii, durere radianta din zona respectiva... Medicul meu de familie mi-a spus ca e ultima problema care ar trebui sa ma preocupe ( o fi crezut ca aspectul ma deranjeaza si nu a acordat atentie problemei).
Ceea ce va rog eu este sa-mi spuneti carui medic sa ma adresez (ce specialitate) si eventual, daca imi puteti spune parerea Dvs. in legatura cu minunatia ce-mi creste neobosit in mijlocul fruntii!
Va multumesc anticipat!
3 comentarii
0
20-01-2011, ora 16:04
D.Th
Nu este medic/terapeut
D.Th
Revin cu un detaliu: formatiunea si-a gasit sa apara taman in mijlocul fruntii, intre ochi la 1.5 cm deasupra spancenelor...
0
20-01-2011, ora 20:35
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara!Diagnosticul de certitudine privind aceasta formatiune tumorala este stabilit de catre examenul histopatologic ; investigatiile care ne pot oferi date privind natura formatiunii, raporturile ei cu tesuturile invecinate sunt radiografia de craniu, CT sau RMN ( eu recomand CT sau RMN); Sa va vada si un oftamolog, de asemenea si un neurolog pentru sdr vertiginos, dar dupa ce aveti un rezultat imagistic.Faceti si investigatii sangvine screening: HL, VSH, glicemie, TGP, TGO, uree, creatinina, acid uric, colesteol, trigliceride, examen sumar urina.Avand in vedere ca formatiunea tumorala a crescut in dimensiuni, eu recomand excizia formatiunii intr-o Clinica de Chirugie Plastica ; Microchirurgie Reconstructiva; O clinica buna este Clinica Chirurgie Plastica ; Microchirurgie Reconstructiva a Spitalului Universitar Bucuresti; numai bine
0
21-01-2011, ora 05:44
D.Th
Nu este medic/terapeut
D.Th
Va multumesc pentru raspuns si voi reveni pe forum dupa ce imi voi face toate aceste investigatii.
Adaugă un comentariu / răspuns