Formatiune osoasa crescuta sub genunchi
Buna seara, ma numesc Dorin, am 22ani, 1, 80m, 80 kg, student...De catva timp am observat o umflatura la piciorul drept, localizata la 2-3cm sub genunchi, in partea interioara a piciorului.Nu este o umflatura moale, ci pare mai degraba un os crescut acolo, deoarece este foarte dura.Mentionez ca la piciorul drept am avut o entorsa destul de urata in urma cu 5ani, am avut piciorul in ghips si parea sa fie ok.Doar ca de atunci sunt mai sensibil atunci cand calc stramb, dar dupa catva timp trece si durerea.Revenind la problema cu genunchele, credeti ca e ceva grav??adica exista sa posibilitatea sa fie cancer sau ceva asa grav:(?? Mentionez ca nu ma doare, chiar daca alerg sau fac alte activitati.
Va multumesc pentru timpul acordat!!
Va multumesc pentru timpul acordat!!
3 comentarii
Buna ziua!
Probabil ca este o tuberozitate tibiala anterioara ceva mai pronuntata, ca sechela a unei maladii Osgood Schlatter.
Este insa evident ca numai un consult ortopedic specializat poate rezolva incertitudinea D-voastra.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Probabil ca este o tuberozitate tibiala anterioara ceva mai pronuntata, ca sechela a unei maladii Osgood Schlatter.
Este insa evident ca numai un consult ortopedic specializat poate rezolva incertitudinea D-voastra.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
BUNA ZIUA! AS AVEA O INTREBARE PENTRU D-UL DR.USCATU.FIUL MEU DE 14 ANI A FOST DIAGNOSTICAT CU ENCONDROM LA OSUL RADIUS.EU AS OPTA PENTRU OPERATIE, MI-E TEAMA SA NU SE MALIGNIZEZE.D-VOASTRA CE PARERE AVETI?MULTUMESC ANTICIPAT!
Buna ziua!
In principiu o formatiune tumorala osoasa trebuie investigata prin biopsie si examen anatomo-patologic.
Imi este total imposibil sa va sfatuiesc fara a cunoaste datele problemei (examen clinic si radiologic), si mai ales acest domeniu nu este de competenta mea (tine de ortopedia pediatrica).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
In principiu o formatiune tumorala osoasa trebuie investigata prin biopsie si examen anatomo-patologic.
Imi este total imposibil sa va sfatuiesc fara a cunoaste datele problemei (examen clinic si radiologic), si mai ales acest domeniu nu este de competenta mea (tine de ortopedia pediatrica).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Alte subiecte recente din această secțiune: