fosta prietenului meu

19-01-2013
asdasd123123
Nu este medic/terapeut
asdasd123123
Buna seara, sunt baiat, am 19 ani si sunt intr-o mare incurcatura. Unul dintre cei mai buni prieteni de-ai mei a fost parasit de prietena lui. Aveau o relatie de aproape un an. Ea s-a despartit de el pentru ca s-a sarutat cu alta( asta ar fi a doua oara). Eu o cunosteam destul de bine si cateodata chiar il invidiam pe el. De cand s-au despartit eu am inceput sa ies cu ea sa o consolez pentru ca sufera ca a fost dezamagita. Serios, initial pentru a o consola am iesit. Si de cand am iesit prima data tot iesim de 2-3 pe zi ba la o tigara si ne intindem si stam cate o ora, ba la un suc. Eu sunt indragostit de ea si cateodata si ea da unele semne de genul asta, dar tot ea imi spune ca a vazut un baiat frumos si ca el i-a facut cu ochiul si parca i-ar placea(asta ar fi singurul semn ca nu vrea nimic de la mine), dar au fost multe semne ca vrea, de exemplu pe mine ma stresa o fata cu mesajele si i-am cerut intentionat ajutorul ei, adica o parere si l-a inceput nu a vrut sa se bage, dar dupa mi-a spus sa ii spun acelei fete ca eu de ceva timp ies din ce in ce mai des cu o fata(cred ca se referea la ea, sau cel putin asa sper, sper sa o fii facut intentionat) si am inceput sa ne intelegem bine si singura persoana cu care as vrea sa am o relatie este ea(adica fosta prietenului meu). Nu stiu ce sa fac, cum sa procedez, cum sa ii spun...ca daca sentimentele nu sunt reciproce ma fac de ras si nu cred ca o sa mai continuee nici prietenia dintre noi si mie imi este foarte draga, as da orice sa fie a mea. Ajutati-ma si pe mine cu o parere va rog, sau cum pot sa ii dau eu un semn si sa vedem cum reactioneaza, orice, putin ajutor va rog.
Multumesc.
8 comentarii
0
19-01-2013, ora 19:47
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
parere:
oricat de draga ti-ar fii.NU uita ca,
a fost cu un baiat si LA INSELAT...sarutandu-se cu ALT baiat..;

nu-i fata serioasa daca, acum, sa-i faca in ciuda prietenului tau..sare in bratele tale...;
maine te poate lasa pt altul si ti-ai stricat prietenia cu, prieteneul tau..

NU UITA CA:
O FATA MAI GASETI,..DAR UN PRIETEN "BA"..
(vb cantecului)

ce-as face?
- NU as iesii cu ea NICI la un suc..
- ramai prieten cu acel baiat..
- spune-i Si lui de intentiile ei
0
19-01-2013, ora 23:04
asdasd123123
Nu este medic/terapeut
asdasd123123
ai inteles gresit, el s-a sarutat cu doua fete cand era cu ea...
0
20-01-2013, ora 14:47
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
maria123, chiar nu vreau sa fiu rautacioasa, dar 90% din mesajele tale contin sfaturi proaste, mai ales daca vorbim despre probleme medicale si in 10% din cazuri nu citesti corect postarile si oferi indrumari gresite.
asdasd123123, ai doua variante:
Ii spui fetei si din cate vad, sunt ceva sanse de partea ta!!!
Mai astepti sa vezi cum evolueaza lucrurile, poate face ea primul pas.
Oricum, GO FOR IT!!!N-are rost sa nu incerci si mai tarziu sa regreti!!!
0
20-01-2013, ora 15:24
asdasd123123
Nu este medic/terapeut
asdasd123123
Mai este ceva de spus, prietenul s-a bagat o data intre mine si o fata, aveam ceva timp impreuna si am trecut peste(nu am vorbit jumatate de an cu el, dar tot eu m-am dus la el si ne-am impacat), dar eu nu pot sa ii fac asta lui, sunt regulile alea nescrise...
Am iesit cu tipa asta la cafea si un alt prieten a incurajat-o sa il sune pe fostul ei prieten( adica unul dintre cei mai buni prieteni ai mei) si l-a sunat si s-au impacat in fata mea, si cand s-au sarutat ea se uita in ochii mei. I-am spus sa ma sune cand e singura si m-a sunat si i-am spus tot ce am avut pe suflet si a ramas foarte surprinsa, practic fara cuvinte, dar i-am spus ca eu nu pot sa ii fac prietenului meu ceea ce mi-a facut el mie si i-am spus ca atunci cand el o sa fie doar o amintire pentru ea o sa vina si timpul nostru, oricum suntem atrasi unul de altul, a recunoscut asta, avem aceleasi principii, ce mai, ne potrivim perfect... si acum urmeaza sa ne vedem sa vorbim fata in fata.
0
20-01-2013, ora 15:53
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ asdasd123123

Exact cum zici tu: este o regula nescrisa:

Niciodata sa nu te imprietenesti cu fostele prietenilor.
Indiferent din ce motiv se despart.

Fugi, stai cat mai departe de fata.
Dar sa nu cazi in aceasta capcana, mai ales ca tu insuti ai trecut prin asa ceva si stii cat de dureros este.
0
20-01-2013, ora 16:27
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
se schimba datele problemei...Tu stii mai bine ce va leaga si ce nu...pe tine si pe ea...pe tine si pe prietenul tau(extraordinar de bun prieten, daca ti-a facut asta)...ca idee, regula asta nescrisa-i o prostie...cunosc atat fete, cat si baieti care au avut cate doua relatii din acelasi grup de prieteni si n-a murit nimeni...dimpotriva s-a lasat cu nunti si cu toata lumea prezenta la eveniment...conteaza in ce relatii te desparti de cineva sI dupa cat timp de relatie...
Oricum, dupa recenta postare, tind sa cred ca fata simte mai multe pentru fostul decat pentru tine.Daca faci pasul asta, asigura-te ca nu esti doar de umplutura sau pentru a-l face gelos.
0
20-01-2013, ora 19:25
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
maria 123 nu e ok sa dai sfaturi gresite cand e vorba de probleme medicale, , , mai bine te abtii de la comentarii si-ti dai cu parerea acolo unde esti sigura de raspuns.(ultimul exemplu legat de tine: trimiti o femeie sa-si faca analiza urinei in conditiile in care ea are sangerari anormale datorate fibromului uterin...ti se pare in regula?mie NU).Si eu imi dau cu parerea dar numai unde sunt 100% sigura ca indrumarile mele nu ar dauna cuiva.
0
20-01-2013, ora 20:26
asdasd123123
Nu este medic/terapeut
asdasd123123
Multumesc tuturor, chiar mi-a fost de ajutor ceea ce mi-ati spus, apreciez.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: