Fosta relatie
Recent, iubita mea(să-i spunem x) s-ar despărțit de mine, nu zic că nu ar fi avut motive. Înainte să ne formăm un cuplu au fost câteva drame. Acum 3 ani eram cu o fată(să-i spunem y) cu câțiva ani mai mică decât mine, dar la un moment dat nu mai eram fericit și am dat de x. În fine, X a aflat că eu aveam deja pe cineva și a ținut să o înștiințeze pe Y fix de ziua ei(intenționat a făcut asta)!!! Pentru o perioadă am rămas singur, iar după câteva luni o caut din nou pe X care îmi spune că este deja într-o relație, dar încă îmi răspundea la mesaje și părea car de cat interesata, deși a refuzat să ne întâlnim. Eu nu am crezut că avea relație, ci doar mi-a spus asta că să nu îi cer să ne întâlnim. Am lăsat-o așa o vreme, iar după un timp am cautat-o din nou și de data asta am reușit să o păstrez pentru mine. Ideea e că eu am inceput la un moment dat să îmi pun întrebarea "dacă ea a vorbit cu mine când era cu altcineva, de ce nu ar face-o și cu mine?" Și de aici au început problemele pentru că eu nu am putut sa am niciodată încredere în ea cu adevărat și nu i-am oferit atenția de care avea nevoie, drept pentru care în urmă cu ceva vreme ne-am despărțit. Eu acum sunt resemnat, nu mai sper și nici nu mai cred că o să ne împacam, dar mă tot gândesc dacă m-a înșelat vreodată. Atunci când eu plecam în orașul natal pentru câteva seri ea pur și simplu se transforma, devenea foarte iritata, se supără din absolut orice pentru că ieșeam cu prietenii de acolo. Ultima data când am fost ea s-a dus la o prietena să doarmă acolo, prietena care sta cu iubitul ei. Aceștia 2 urmau să plece din țară și mi-a spus că o să vina 2 prieteni de-ai iubitului prietenei sale să doarmă la ei, în aceeași seară. Evident, eu am făcut mare scandal și mi-a sărit gândul știți voi la ce. Începând cu următoarea data când ne-am văzut ea a părut extrem de schimbata, dar în sensul bun. Era foarte drăguță cu mine mereu și practic radia de fericire când vorbeam și/sau ne vedeam. Exista posibilitatea să mă fi înșelat in acea seara? Altfel nu îmi explic schimbarea asta de comportament.
2 comentarii
Daca totul este la timpul trecut ar trebui sa nu mai conteze raspunsul, deoarece nu va face decat sa te consume, o spun din proprie experienta.
Totusi este de inteles si eu am trecut si inca mai trec prin astfel de stari si intrebari, probabil incerci o concluzie ca sa stii mai bine pe viitor cum stau lucrurile.Nu avem cum stii adevarul absolut dar daca vrei o parere, la fel ca si din experienta mea personala tu ai stiut ca ea este capabila sa insele inca din momentul in care ai cunoscut-o, stii asta deoarece ai fost direct implicat si cu toate astea ai spus probabil ca nu e asa ca a facut-o doar atunci si doar cu tine.
Ai stiut in permanenta raspunsul dar nu ai vrut sa il ACCEPTI.
Faptul ca devenea iritata atunci cand plecai e un indiciu clar, ca ea te judeca prin prisma ochilor ei ca tu ai putea face acolo ceva si ea a mai facut..
Daca a facut ce banuiesti este greu de spus, chiar imposibil daca aacestea sunt toate datele problemei, posibil da, posibil nu, ar trebui sa nu mai conteze.
Este posibil sa o fi facut si sa fi simtit o "razbunare" o chestie gen chit pe chit, de unde si starea de multumire sau a facut-o si a vazut ca nu se compara cu cea ce are acasa de unde tot starea de multumire.
Sau nu a facut nimic si pur si simplu a inteles ca este posibil sa iesi cu prietenii sa te distrezi si ca nu trebuie sa se intample nimic rau acolo si drept urmare a acceptat iesirile tale cu prietenii.
in cele din urma inclin sa cred ca da s-a intamplat ceva acolo, dar ca indiferent ce a fost, a fost, CU ATAT MAI MULT CU CAT TU NU MAI ESTI CU EA IN PREZENT.
Toate cele bune!
Totusi este de inteles si eu am trecut si inca mai trec prin astfel de stari si intrebari, probabil incerci o concluzie ca sa stii mai bine pe viitor cum stau lucrurile.Nu avem cum stii adevarul absolut dar daca vrei o parere, la fel ca si din experienta mea personala tu ai stiut ca ea este capabila sa insele inca din momentul in care ai cunoscut-o, stii asta deoarece ai fost direct implicat si cu toate astea ai spus probabil ca nu e asa ca a facut-o doar atunci si doar cu tine.
Ai stiut in permanenta raspunsul dar nu ai vrut sa il ACCEPTI.
Faptul ca devenea iritata atunci cand plecai e un indiciu clar, ca ea te judeca prin prisma ochilor ei ca tu ai putea face acolo ceva si ea a mai facut..
Daca a facut ce banuiesti este greu de spus, chiar imposibil daca aacestea sunt toate datele problemei, posibil da, posibil nu, ar trebui sa nu mai conteze.
Este posibil sa o fi facut si sa fi simtit o "razbunare" o chestie gen chit pe chit, de unde si starea de multumire sau a facut-o si a vazut ca nu se compara cu cea ce are acasa de unde tot starea de multumire.
Sau nu a facut nimic si pur si simplu a inteles ca este posibil sa iesi cu prietenii sa te distrezi si ca nu trebuie sa se intample nimic rau acolo si drept urmare a acceptat iesirile tale cu prietenii.
in cele din urma inclin sa cred ca da s-a intamplat ceva acolo, dar ca indiferent ce a fost, a fost, CU ATAT MAI MULT CU CAT TU NU MAI ESTI CU EA IN PREZENT.
Toate cele bune!
Nu se stie raspunsul la intrebarea dumneavoastra decat daca apar presupuneri, presupuneri care vor fi ca poate da si altele ca poate nu v-a inselat in acea seara sau cat timp a fost cu dumneavoastra. Cert este ca in sinea dvs nu prea aveti incredere in persoana de langa dvs si ati ales-o pe X cand deja stiati ca e in alta relatie, cand X v-a spus sa nu o cautati, deci plecarea deja a fost cu stangul, sa spunem, caci stiati de la ea ca e angajata in alta relatie. Adica relatia a inceput cu o neincredere care a dus mai departe la suspiciunile cum ca poate asa va poate face si dvs atata vreme cat e in relatie cu dvs. Totodata este important de stiut cum au fost celelalte relatii pe care le-ati avut, cum s-au desfasurat, cat au durat si cum s-au incheiat pentru ca avand aceasta neincredere si gandul obsesiv ca poate v-a inselat, e posibil ca acelasi lucru sa fi aparut si in fostele relatii sau in viitoarele relatii. Ati inceput mesajul prin a spune ca X s-a despartit de dvs si ca a avut motive. Oare printre motivele avute e posibil sa fi fost si neincrederea pe care o aveati in ea, presarea ei cu cerinte legate de un adevar, o certitudine? Pare si ca amandoi nu aveati incredere unul in altul. E important de discutat si ce s-a intamplat in relatie cu Y. Faptul ca v-ati despartit de X si v-ati resemnat desi va chinuie obsesia cum ca daca a fost ceva si cu altul in timp ce era cu dvs, nu inseamna ca in relatiile viitoare nu veti intampina aceeasi situatie, chiar daca nu va fi tot X. E de vazut si ce simtiti ca ati pierdut odata cu separarea de X si ce ati pierdut in urma separarii de Y. De ce pare ca durerea resimtita de dvs e mai mare in cazul lui X si ce va luati pentru sine din relatia cu ea? Pentru toate aceste intrebari, se poate gasi raspunsurile in propriul demers terapeutic care va poate ajuta in viitoarele relatii pe care le veti avea. Cele bune!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Este nevoie de terapie de cuplu și când logodnicii se mută împreună?
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
- 1Casatorie toxica
- 0Cum ar trebui să arate un contract pentru prestarea servicilor psihologice?
- 1M-am indragostit de o colega de munca
- 5Abuz psihologic în cuplu
- 2Să lupt sau să renunț?
- 1Certuri si lipsa de empatie
- 1Probleme in relație de 4 ani
- 1Copilul lui din alta relatie