Fostfataza alcalina foarte mare
Buna ziua!Azi cand m.am dus sa imi ridic analizele, am observat ca fostfataza alcalina nu era in limite normale, avand 841, 36 ceea ce este dupa mine o valoare foarte mare.Tin sa mentionez ca am 14 ani si analizele au fost cerute de către medicul endocrinolog eu avand o inaltime de 1.91m.Multumesc pt ajutor!
1 comentarii
Buna seara! Am o fetita de 12 ani sanatoasa si intr-o conditie fizica f buna in general, doar ca de cateva zile se plange de dureri de cap, mai ales in zona fruntii( m-am gandit ca ar putea fi o inflamatie a sinusurilor).I-am facut un set de analize, care arata astfel:
- Sideremia - 150( normal: 32-104); fosfataza alcalina - 511( normal- mai mica de 438); Bilirubina directa- 0, 24( normal:mai mica de 0, 2);acid uric - 2, 25( normal: 2, 6- 6). In rest toate celelalte analize sunt in limite normale(HLG, examen de urina, PCR, ASLO, Exudat faringian, ex. coproparazitologic, Ca, Mg, Glicemie, Colesterol, trigliceride, TGO, TGP, Bilirubina totala, Uree, Creatinina, Fibrinogen, Lipide totale, proteine totale). Va rog sa-mi spuneti ce parere aveti despre aceste analize. Va multumesc anticipat.
Cu consideratie,
- Sideremia - 150( normal: 32-104); fosfataza alcalina - 511( normal- mai mica de 438); Bilirubina directa- 0, 24( normal:mai mica de 0, 2);acid uric - 2, 25( normal: 2, 6- 6). In rest toate celelalte analize sunt in limite normale(HLG, examen de urina, PCR, ASLO, Exudat faringian, ex. coproparazitologic, Ca, Mg, Glicemie, Colesterol, trigliceride, TGO, TGP, Bilirubina totala, Uree, Creatinina, Fibrinogen, Lipide totale, proteine totale). Va rog sa-mi spuneti ce parere aveti despre aceste analize. Va multumesc anticipat.
Cu consideratie,
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Profil lipidic dat peste cap de perioada de slabire
- 1Analize-testosteron sanatate
- 1Ac celule gastrice
- 8Analize medicale usor crescute
- 3Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 1Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit