Fractura baza metatarsian 5 dreapta
Buna seara!
Este evident ca va pot raspunde numai dupa ce studiez radiografiile.
Mi le puteti trimite pe mail.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Este evident ca va pot raspunde numai dupa ce studiez radiografiile.
Mi le puteti trimite pe mail.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Buna seara puteti sa-mi dati si mie mail-ul dumneavoastra sa va trimit radiografia sa va uitati putin va rog?
Este foarte simplu: faceti click pe poza mea de aici si gasiti datele mele de contact.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Buna seara v-am trimis acum mail cu radiografia pe aceasta adresa..multumesc frumos contact@chirurgiapiciorul
V-am raspuns pe mail.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Buna ziua.Ieri in timp ce jucam fotbal am calcat stramb si cred ca mi-am fracturat metatarsianul V piciorul drept, insa nu simt nici o durere.Tendonul degetului mic nu mai este vizibil catre partea lui superioara.Este o problema grava?Ce ma sfatuiti sa fac?Multumesc anticipat
Buna ziua!
Gravitatea se apreciaza in functie de examinarea clinica locala si de examenul radiologic.
Exista fracturi grave ale metatarsianului 5, cu potential invalidant.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Gravitatea se apreciaza in functie de examinarea clinica locala si de examenul radiologic.
Exista fracturi grave ale metatarsianului 5, cu potential invalidant.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Buna ziua,
Pe data de 7 martie am avut un accident(casnic)in urma căruia am avut trei fracturi.
1.fractura cu deplasare falanga proximala deget 3
2.fractura parcelara cap falanga proximala deget 1
3.fractura parcelara baza falanga proximala deget 4.
Pe 17 martie am fost operat si mi sa pus o broșa la degetul 3 iar pe 10 mai mi sa scos broșa respectiva.
La o saptamana de la scoaterea brosei mi sa dat jos si gipsul urmând sa port o gheata Barouk.
Piciorul este in continuare umflat(nu ca înainte)
Ce pași trebuie sa urmez in continuare.
Multumesc
Pe data de 7 martie am avut un accident(casnic)in urma căruia am avut trei fracturi.
1.fractura cu deplasare falanga proximala deget 3
2.fractura parcelara cap falanga proximala deget 1
3.fractura parcelara baza falanga proximala deget 4.
Pe 17 martie am fost operat si mi sa pus o broșa la degetul 3 iar pe 10 mai mi sa scos broșa respectiva.
La o saptamana de la scoaterea brosei mi sa dat jos si gipsul urmând sa port o gheata Barouk.
Piciorul este in continuare umflat(nu ca înainte)
Ce pași trebuie sa urmez in continuare.
Multumesc
Buna ziua!
Conduita optima se poate aprecia in functie de examinarea piciorului, de studierea radiografiilor si de cunoasterea datelor personale (sex, varsta, greutate, antecedente etc).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Conduita optima se poate aprecia in functie de examinarea piciorului, de studierea radiografiilor si de cunoasterea datelor personale (sex, varsta, greutate, antecedente etc).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Buna ziua. Am nevoie de un sfat din partea dumneavoastra. Am fractura metatarsian 5 cu usoara deplasare. 12 zile am avut atela ghipsata urmata de cizma ghipsata pana s-au facut 4 saptamani( desi stiam ca nu se pune asa ceva). Ieri mi-a fost scoasa desi rafiografia spune ca este in curs de vindecare- montare aparat ghipsat. Asa scria pe rezultatul radiografiei. Mi-a spus sa fac bai la picior cu diverse ceaiuri si sa-l leg cu fasa normala sau elastica. Peste noapte m-am trezit cu dureri, temperatura 36, 5 si dardaiam toata. Fasa elastica ma strangr prea tare si am observat noi vanatai. Ce ma sfatuiti sa fac mai departe?
Buna ziua!
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7medicamentul BONVIVA in osteopenie
- 22Osteopenie la coloana lombara si colul femural bilateral
- 9Osteopenie!
- 1osteopenie
- 4Nu sunt la menopauza si am osteopenie
- 3Osteopenie - cat este de grav?
- 1Medicamentul Da-Bone 70 mg/5600 ui comprimate
- 0Osteopenie
- 1Femoston/Menopauza precoce
Mai multe informații despre: osteopenia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: