fractura de femur
Va multumesc pt amabilitatea de a-mi raspunde!
Am citit si eu acum ceva timp ca parathormonul are rol in metabolismul fosfo-calcic..sunt la Facultaea de Biologie si am citit intr-o carte si scria ca "hipercalcemia inhiba secretia de PTH si invers.In caz de hipersecretie are loc rarefierea oaselor care pot prezenta fracturi spontane".Si nu imi explic unele lucruri..nu inteleg de fapt care ar fi problema in cazul meu si ce trebuie sa fac pt a o ameliora.Cand voi putea, voi merge sa efectuez o serie de investigatii.Dar momentan, problema e ca nu stiu ce sa fac la momentul de fata..sa scot tija, sau nu..am fotografia radiografiilor..daca doriti vi le pot trimite pe o adresa de e-mail..va rog mult, raspundeti-mi urgent si ajutati-ma..sunt intr-o mare dilema..
Cu respect, va multumesc si va doresc multa sanatate si toate cele bune!
Am citit si eu acum ceva timp ca parathormonul are rol in metabolismul fosfo-calcic..sunt la Facultaea de Biologie si am citit intr-o carte si scria ca "hipercalcemia inhiba secretia de PTH si invers.In caz de hipersecretie are loc rarefierea oaselor care pot prezenta fracturi spontane".Si nu imi explic unele lucruri..nu inteleg de fapt care ar fi problema in cazul meu si ce trebuie sa fac pt a o ameliora.Cand voi putea, voi merge sa efectuez o serie de investigatii.Dar momentan, problema e ca nu stiu ce sa fac la momentul de fata..sa scot tija, sau nu..am fotografia radiografiilor..daca doriti vi le pot trimite pe o adresa de e-mail..va rog mult, raspundeti-mi urgent si ajutati-ma..sunt intr-o mare dilema..
Cu respect, va multumesc si va doresc multa sanatate si toate cele bune!
Buna Seara! Am 18 ani si am avut anul trecut un accident (o cazatura) care s-a soldat cu o fractura de femur simpla. In urma interventiei chirurgicale am inceput sa ma simt din ce in ce mai bine si au trecut 9 luni de la accident, dar de cateva saptamani am perioade din zi cand simt ca muschiul coapsei se strange si nu pot sa merg drept am dureri si nu inteleg de ce se intampla asta doar de ceva timp pentru ca recuperarea a decurs bine iar radiografia arata ok din punctul de vedere al medicului.nu stiu ce sa fac sa scap de aceste sincope!
de cand aveti aceste probleme s-a facut o radiografie noua?
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ruptura ligament incrucisat
- 40fractura de femur
- 10lovitura la genunchi
- 14Recuperare dupa fractura acetabul
- 30Despre fractura de femur
- 9Osteosinteza in fractura de femur!
- 1ruptura ligamente incrucisate
- 9dupa operatie de femur, febra
- 2ruptura ligament incrucisat anterior la copil de 10 ani
- 2ruptura veche de ligament
- 4timpul maxim de vindecare a unei fracturi externe de femur si scoaterea tijei
- 3Fracturi, recuperare?
- 7este necesara interventia chirurgicala, artroscospie sau recuperare medicala?
- 5Escare, tratament infatisare
- 1Fractura femur /scoatere tija
- 2Ligament Deget mare rupt
- 3Fractura de femur
- 2Ruptura de ligament la degetul mic al mâini
- 0Fractura de col femural si bicicleta
Mai multe informații despre: Ruptura de ligament fractura de femur
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: