fractura de femur

33 comentarii 1 2
0
12-09-2010, ora 11:38
Marina Alexandra
Nu este medic/terapeut
Marina Alexandra
Va multumesc pt amabilitatea de a-mi raspunde!
Am citit si eu acum ceva timp ca parathormonul are rol in metabolismul fosfo-calcic..sunt la Facultaea de Biologie si am citit intr-o carte si scria ca "hipercalcemia inhiba secretia de PTH si invers.In caz de hipersecretie are loc rarefierea oaselor care pot prezenta fracturi spontane".Si nu imi explic unele lucruri..nu inteleg de fapt care ar fi problema in cazul meu si ce trebuie sa fac pt a o ameliora.Cand voi putea, voi merge sa efectuez o serie de investigatii.Dar momentan, problema e ca nu stiu ce sa fac la momentul de fata..sa scot tija, sau nu..am fotografia radiografiilor..daca doriti vi le pot trimite pe o adresa de e-mail..va rog mult, raspundeti-mi urgent si ajutati-ma..sunt intr-o mare dilema..
Cu respect, va multumesc si va doresc multa sanatate si toate cele bune!
0
23-04-2012, ora 22:47
Richardtgv
Nu este medic/terapeut
Richardtgv
Buna Seara! Am 18 ani si am avut anul trecut un accident (o cazatura) care s-a soldat cu o fractura de femur simpla. In urma interventiei chirurgicale am inceput sa ma simt din ce in ce mai bine si au trecut 9 luni de la accident, dar de cateva saptamani am perioade din zi cand simt ca muschiul coapsei se strange si nu pot sa merg drept am dureri si nu inteleg de ce se intampla asta doar de ceva timp pentru ca recuperarea a decurs bine iar radiografia arata ok din punctul de vedere al medicului.nu stiu ce sa fac sa scap de aceste sincope!
0
23-04-2012, ora 23:46
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
de cand aveti aceste probleme s-a facut o radiografie noua?
Adaugă un comentariu / răspuns
33 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: