Fractură de Pilon tibial deschisă de grad IIIB
Bună la toată lumea de pe forum!
Sunt nou și este prima dată când postez.
Am următoarea problemă, am suferit în urmă cu exact 3 luni și o săptămână o fractură de Pilon tibial și peroneu deschisă de grad IIIB, fixată cu un fixator extern și 3 broșe interne.. fixatorul extern l-am ținut exact 11 săptămâni după care mi l-a scos și au rămas broșele interne până la consolidarea fracturi..
Am 41 de ani am fumat până la momentul fracturi după care am renunțat la indicațiile medicului, explicând riscurile la o astfel de fractură.
Întrebarea mea este următoarea - oare dacă adaug niște poze cu radiografii mă poate ajuta vreun medic radiolog să-mi spună dacă se vede consolidare / calus ? Pentru că doctorul meu a spus că nu se prea vede si îi e teamă să nu fie pseudartroza
Sunt nou și este prima dată când postez.
Am următoarea problemă, am suferit în urmă cu exact 3 luni și o săptămână o fractură de Pilon tibial și peroneu deschisă de grad IIIB, fixată cu un fixator extern și 3 broșe interne.. fixatorul extern l-am ținut exact 11 săptămâni după care mi l-a scos și au rămas broșele interne până la consolidarea fracturi..
Am 41 de ani am fumat până la momentul fracturi după care am renunțat la indicațiile medicului, explicând riscurile la o astfel de fractură.
Întrebarea mea este următoarea - oare dacă adaug niște poze cu radiografii mă poate ajuta vreun medic radiolog să-mi spună dacă se vede consolidare / calus ? Pentru că doctorul meu a spus că nu se prea vede si îi e teamă să nu fie pseudartroza
1 comentarii
Buna seara
Eu va propun sa consultati direct un alt ortoped, care va analiza intreg dosarul imagistic.
Cu tot respectul pentru colegii radiologi, interpretarea ortopedului este mai aplicata, avand o experienta mai mare, teoretica si practica.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul piciorului
Eu va propun sa consultati direct un alt ortoped, care va analiza intreg dosarul imagistic.
Cu tot respectul pentru colegii radiologi, interpretarea ortopedului este mai aplicata, avand o experienta mai mare, teoretica si practica.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul piciorului
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1vreau sa aflu daca mai am tija metalica in mana !
- 0Placa DHS cu 4 suruburi
- 1Tija - despre necesitatea extragerii ei
- 1Scoatere suruburi maleola mediala
- 5extragere tija synthes
- 9extractie tija zavorata rush
- 2Tija metalica fi factură radius
- 3Strambare Tija femur
- 0Operatie /recuperare dupa fractura tibie / peroneu cu tija si placuta
- 2Fractura deschisă de tibie si fibulă
- 8Fractura deschisa tibie
- 1Operatie la umăr concomitent cu scoaterea șurubului de la mont
- 3Scoaterea tijei din picior dupa 2 ani
- 0Nodul la pulpa picior stang
- 0Recuperare mers normal după fractură de femur
- 0Extractie tijă tibie
- 3Fractura humerus
Mai multe informații despre: fractura deschisa tratament fractura cu tija, suruburi, placute
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: