fractura de tibie fara deplasare
buna ziua.am un baietel de 4 ani care pe data de1 iulie si a prins piciorul in spitele la roata de la bicicleta.a suferit o fractura de tibie fara deplasare, i s a pus o atela ghipsata deoarece avea si o rana urata cu care a stat 3 sapt apoi a mai stat inca o sapt fara sa calce, dupa o luna si 2 zile l am convins sa mearga dar merge schiopatand, are aproape o sapt de cand merge asa.e normal?
in cat timp va merge normal si ce trebuie facut?eu exersez mersul cu el in fiecare zi.multumesc!
in cat timp va merge normal si ce trebuie facut?eu exersez mersul cu el in fiecare zi.multumesc!
1 comentarii
in prima faza ar trebui clarificat daca fractura s-a vindecat sau nu?
daca fractura s-a vindecat copii deobicei recapata destul de usor mobilitatea nefiind nevoie de kinetoterapie, numai de rapdare
daca fractura s-a vindecat copii deobicei recapata destul de usor mobilitatea nefiind nevoie de kinetoterapie, numai de rapdare
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Interpretare RMN
- 1Durere in calcaie, la baza degetelor si arsuri in talpi etc.
- 3Interpretare Radiografie si CT Glezna Stanga cu concluzie Fractura Trimaleolara
- 1Clavicula - Disjunctie acromo-claviculara, fractura distala 1/3
- 3Chist sinovial in talpa
- 1Proteza genunchi
- 1Fractura Calcaneu
- 2Formatiune osoasa care ma deranjeaza la mers, pe laterala externa la laba picior
- 2Scoaterea materialului de osteosinteza- fractura de platou Schatzker VI
- 1Fractura ischio pubiana cu deplasare