Fractura de tibie si fibula

Sallut...Am avut un accident rutier, m-a lovit o masina in urma caruia am avut fractura de tibie si fibula, la tibie am avut o interventie chrirugicala si mi s-a pus surub, adica ceva metal, am stat cu gipsul 8 saptamini, si deja de 2 saptamini mi
l-a scos medicul, acum merg cu costilele si pot sa indoi usor piciorul, insa nu stiu daca se poate calca pe picior, adica surubul ne se va misca daca voi apasa mai tare pentru ca simt ca as putea deja incerca sa merg???????+
l-a scos medicul, acum merg cu costilele si pot sa indoi usor piciorul, insa nu stiu daca se poate calca pe picior, adica surubul ne se va misca daca voi apasa mai tare pentru ca simt ca as putea deja incerca sa merg???????+
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16Incompetenta medicala sau ghinion?
- 3fractura tibie si peroneu fara deplasare
- 5fractura de gamba.. cand o sa pot sa incep sa pasesc? sau care va fi evolutia?
- 9Accident rutier-politraumatism.urgent sfaturi
- 9Accident moto
- 10Accident rutier, operatie mana. Suruburile le pot tine in mana sau trebuie scoase?
- 12dubla fractura tibie+peroneu - dureri usturimi arsuri insuportabile in talpa
- 3fractura de tibie
- 3Fracturi, recuperare?
- 4Fractura de femur, fractura de tibie si peroneu, 4 fracturi la bazin
- 1Fractura de tibie
- 0Fractura tibie si peroneu deschisa
- 0Buna ziua in legatura cu operatie de tibia
- 1Fractură tibia și fibula
- 0Fractura tibie+fibula 1/3 distala
- 7Operatie de tibie
- 3Fractura tibie și peroneu
- 3Fractura tibie nu se consolidează după 18 săptămâni
- 0Recuperare-osteosinteza cu tija a tibiei/ planificare sarcina inainte/dupa inalturare a ti
Mai multe informații despre: Accidentul rutier fractura de tibie
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: