Fractura gamba
In octombrie 2012 am suferit o 'fractura 1/3 inferioara gamba stanga cu deplasare, mobilitate restransa. S-a intervenit chirurgical practicandu-se reducerea ortopedica a focarului de fractura si osteosinteza cu placa 4, 5 mm premulata 8+3 gauri insurubata cu 3 suruburi corticale proximal si 2 suruburi maleolare+2 de spongie distal' (am scris exact ca pe biletul de iesire). 30 de zile am avut atela gipsata si 90 de zile nu am avut voie sa calc. Fractura s-a vindecat bine. Acum nu am nici un fel de dureri. VA ROG sa-mi spuneti daca este obligatoriu sa mi se scoata placa sau poate ramane permanent.
2 comentarii
Buna ziua
Teoretic placiile astea sunt facute sa ramana, practic depinde de placute ce firma sunt cat de bune sunt, din ce material e facut sunt mai multe aspecte.
In Romania sa practica ablatia materialul de osteosinteza ca aici se folosesc placii de calitate mai putin buna. Si better safe than sorry.
Dr Tarek Nazer
Teoretic placiile astea sunt facute sa ramana, practic depinde de placute ce firma sunt cat de bune sunt, din ce material e facut sunt mai multe aspecte.
In Romania sa practica ablatia materialul de osteosinteza ca aici se folosesc placii de calitate mai putin buna. Si better safe than sorry.
Dr Tarek Nazer
Multumesc de raspuns!
Daca se poate as fi interesata si de alte opinii!
Daca se poate as fi interesata si de alte opinii!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9recuperare picior dupa perioada de stat in gips
- 9dureri de picior
- 6Neuropatie. Care ar putea fi cauza si ce tratament sa urmez?
- 22IRM traducere rezultat
- 7fractura maleola peroniera dr si pilon tibial posterior
- 7Ruptura LIA urmata de fractura gambă dreaptă cu deplasare
- 15durere si arsura la talpi
- 6am jucat fotbal in sala dupa care m-am ales cu 'fractura a diafizei tibiei cu fractura fibulei&
- 6Vinatai multe pe picioare aparute din senin
- 7tija zavoata
- 2Fractura glezna si gamba
- 6Am un melanom pe gamba, de 44 de ani
- 1dureri ambele tibii
- 2precizare diagnostic
- 0Durere in gambe la orice fel de efort fizic
- 2Durere de gamba copil
- 2Dureri musculare in zona tibiei
- 7Durere picioare
- 3Durere picior
- 4Senzatie de arsura, constrictie a gambelor