Fractura osteocondila

12-12-2009
rodica93
Nu este medic/terapeut
rodica93
Buna ziua, d-le dr Uscatu!
In urma cu o saptamana fara a face miscare, fiind in pozitie normala a corpului (in picioare) mi-a trosnit genunchiul dr. In acel moment m-am lasat in jos pe podea din cauza durerii. In urma investigatiilor (eco + RMN) diagnosticului pus este: bursita importanta genunche dr-probabil hemartroza; leziune partiala cu dezlipire le LIA la insertia tibiala:; leziuni meniscale bilaterale respectiv corn anterior menisc extern stadiul I si corn posterior menisc intern stadiul I/II: osteocondrita condiliana, femurala externa. Medicul care m-a examinat mi-a spus ca am fractura osteocondita, iar acest fragment daca nu e intr-o zona importanta il va elimina, sau va face osteosinteza prin artroscopie. Ligamentele incrucisate sunt ca si un burete de "umflate" si posibil sa fie si o ruptura de muschi. As dori sa aflu si parerea dumneavoastra in acest caz si daca in Bucuresti se poate face operatia in conditii de reusita, avand in vedere ca in Cj nu sunt materiale in clinica sau poate la o clinica in Ungaria?
2 comentarii
0
12-12-2009, ora 12:51
dr.emanuel
Nu este medic/terapeut
dr.emanuel
Ma scuzati ca ma bag ca musca-n lapte! Am vazut ca v-ati adresat Domnului Dr., dar pana va raspunde Domnia sa iata!
Cred ca erati in picioare, dar nu este posibil sa fi facut o miscare de rasucire a corpului cu PICIOARELE FIXATE la sol? Ca este sau nu asa, avand in vedere ca sunteti din Cluj, v-as recomanda cu caldura sa va operati la Tg. Mures. Puteti suna la Spitalul Judetean de Urgenta Tg M. si sa va faceti o programare pentru consult. Aveti nevoie, pe langa investigatiile efectuate, de o trimitere de la medicul de familie.
Va doresc o zi buna si inca odata scuze daca v-am inoportunat!
0
12-12-2009, ora 14:55
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Stimata Doamna,
Interventia se poate practica in multe locuri in Bucuresti, in conditii acceptabile. Daca D-voastra optati pentru o clinica din Ungaria, este optiunea D-voastra (au conditii excelente si am vazut rezultate extraordinare).
Eu nu va pot sfatui in nici o directie, totul depinde de posibilitatile D-voastra financiare.
Din punct de vedere strict medical nu ma pot pronunta fara sa fi vazut imaginile evocate de D-voastra.
Eu nu ma mai ocup personal de interventii la nivelul genunchiului, insa exista destui colegi capabili s-o faca.
Cu deosebita stima,
Dr. Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul