Fractura patela lateral stinga

13-09-2020
Ilie.b
Nu este medic/terapeut
Ilie.b
Buna ziua, în urma cu 6 luni în timpul lucrărilor agricole de primăvară mi sa umflat deasupra genunchiului sting lateral stinga.Dupa 2 zile si-a revenit.Problema este ca la cea mai mica fortare imi recidivează.In urma cu 3 luni am mers și am facut un RMN în urma căruia am constatat ca am avut fractura de patela si sa sudat viciat.Am mers la un ortoped la mine în oras si a zis ca nu ma poate ajuta cu nimic.Am facut citeva ședințe TECAR si repaus 2 luni de zile și tot nimic.Eu sint de meserie dulgher.Am cumparat o genunchiera profesionala dar tot mi se umfla genunchiul.Va multumesc!
3 comentarii
0
14-09-2020, ora 15:39
Dr. Mitrulescu Cristian
Ortopedie si traumatologie, Timisoara
Dr. Mitrulescu Cristian
Puțin probabil fractura fără lovitura. Probabil este patela bipartita, o varianta a normalului, iar durerea este de alta natura
0
14-09-2020, ora 18:52
Ilie.b
Nu este medic/terapeut
Ilie.b
Asta spune rezultatul RMN traiect prin contuzie directa in unghiul supero-lateral al Pamelei, traiect ce asociază fluid în contextul unei remanieri osoase deficitare.Minima retractie de retinacul femuro-patelar extern și fibre laterale ale cvadricepsului
0
07-02-2021, ora 22:56
Ilie.b
Nu este medic/terapeut
Ilie.b
De un an de zile mi se umfla piciorul sting deasupra genunchiului lateral stinga.Am facut un RMN dar în urma unei vizite la un ortoped la sibiu mi sa spus ca este greșită interpretarea.Cum fac un pic de efort mi se umfla.Este posibil sa fie ruptura de ligament fără sa se observe la RMN? Se poate intimpla ceva grav dacă stau asa mult timp?Va mulțumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: