Fractura rotula după 3 luni fisuri încă prezente

16-11-2018
Axand
Nu este medic/terapeut
Axand
Bună ziua,

As dori sa cer părerea unui medic. O scurta descriere a evenimentelor: am fost operat în urma cu 3 luni la rotula dreapta, pentru fixarea rotulei care a fost rupta în 5 fragmente cu deplasare minima. În urma operație am 3 șuruburi și 2 sârme pt fixare. Evoluția a fost bună după părerea medicului și după a mea, în sensul ca acum pot merge normal, simt o jena când urc sau cobor scari, pot alerga la nevoie (tot asa cu o ușoară durere), am recuperat mobilitatea 90% din cum a fost. Momentan piciorul mai e umflat deasupra rotulei. Însă ce ma îngrijorează este ca au trecut 3 luni dar încă se vad destul de bine fisurile pe radiografia făcută la 3 luni de la operație. Doresc sa știu când ar putea deveni asta o problema și dacă sunt analize/vitamine care sa ajute vindecarea osului.

Va mulțumesc,
La nevoie pot trimite radiografiile de la 2sapt, 6sapt și 3luni.
1 comentarii
0
27-11-2018, ora 11:10
Dr. Mitrulescu Cristian
Ortopedie si traumatologie, Timisoara
Dr. Mitrulescu Cristian
Postati radiografiile. In principiu e normal sa se mai vada traiecte de fractura. Importanta e compararea radiografiilor
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: