Fractura tibie și peroneu

Bună ziua,
Ma aflu în Olanda și am suferit o fractura de tibie și peroneu, nu știu detalii pt medicii de aici nu îți spun (as dori sa trimit o radiografie a piciorului dacă e posibil).
În fiecare săptămână ma vede alt medic și are alta părere, ba trebuie operat, ba nu, azi am aflat ca datorita poziționării greșite a ghipsului s-a scurtat un tendon cu 3, 2 cm...
Nu știu ce sa mai fac, durerile sunt groaznice chiar și după o luna de ghips
Ma aflu în Olanda și am suferit o fractura de tibie și peroneu, nu știu detalii pt medicii de aici nu îți spun (as dori sa trimit o radiografie a piciorului dacă e posibil).
În fiecare săptămână ma vede alt medic și are alta părere, ba trebuie operat, ba nu, azi am aflat ca datorita poziționării greșite a ghipsului s-a scurtat un tendon cu 3, 2 cm...
Nu știu ce sa mai fac, durerile sunt groaznice chiar și după o luna de ghips
3 comentarii

Buna ziua,
Raspunsul depinde, evident, de datele D-voastra personale si de imaginile radiografice.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Raspunsul depinde, evident, de datele D-voastra personale si de imaginile radiografice.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior

Bun ziua,
Nu am acces la un computer iar de pe telefon nu reușesc sa uploadez fotografiile cu raza.
A-ți putea sa îmi trimite-ți o adresa de e-mail sau ce similar pe care v-aș putea trimite razele?
Cu stima
Andreea Tinteanu
Nu am acces la un computer iar de pe telefon nu reușesc sa uploadez fotografiile cu raza.
A-ți putea sa îmi trimite-ți o adresa de e-mail sau ce similar pe care v-aș putea trimite razele?
Cu stima
Andreea Tinteanu

Adresa de mail este contact at chirurgiapiciorului.ro.
Marius Uscatu
Marius Uscatu

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5fractura de gamba.. cand o sa pot sa incep sa pasesc? sau care va fi evolutia?
- 22fractura peroneu si bimaleolara - ce sfaturi imi puteti da pt recuperare?
- 20Fractura femur ambele picioare+fractura tibie picior stang
- 19Fractura de gamba operata
- 14dubla fractura tibie+peroneu
- 8dupa cat timp pot merge din nou?
- 4Evoluarea mersului dupa o fractura
- 1Dubla fractura de tibie si peroneu
- 5fractura tibie peroneu nu se dezumfla laba piciorului
- 7Fractura TIbie si Peroneu
- 10Fractura tibie
- 1Peroneu deplasat
- 2Fractura deschisă de tibie si fibulă
- 1Fractura tibioperoniera cu diastazis piciorul stang
- 3Formare Calus Peroneu
- 6Febra 38 - 38'5 după operație fractura tibie
- 3După ghips ..cand merge laba piciorul se înroșește
- 0Recuperare-osteosinteza cu tija a tibiei/ planificare sarcina inainte/dupa inalturare a ti
Mai multe informații despre: fractura de tibie fractura de peroneu fractura tibiei fractura peroneu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: