Fractura trimaleolara
Am fost operata la glezna de fractura trimaleolara, acum 6 saptamani. Pana cand o sa ma opereze din nou, pentru a scoate surubul ce fixeaza gleznele, mi s-a recomandat sa port orteza tip cizma Walker, fara a pune piciorul in pamant.
Intrebarea mea este daca atunci cand stau in pat pot scoate partea din plastic a ortezei, sau trebuie sa stau cu tot dispozitivul permanent.
Intrebarea mea este daca atunci cand stau in pat pot scoate partea din plastic a ortezei, sau trebuie sa stau cu tot dispozitivul permanent.
1 comentarii
Buna ziua,
Raspunsul depinde de tipul fracturii, de stabilitatea montajului de osteosinteza, de controalele radiologice post-operatorii, de datele D-voastra personale.
Doar chirurgul care v-a operat are acces la aceste informatii si va poate raspunde la intrebare.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior
Raspunsul depinde de tipul fracturii, de stabilitatea montajului de osteosinteza, de controalele radiologice post-operatorii, de datele D-voastra personale.
Doar chirurgul care v-a operat are acces la aceste informatii si va poate raspunde la intrebare.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 237fractura maleola
- 12Fractura maleola tibiala dreapta
- 4fractura maleola
- 5De cand are gipsul in fiecare dimineata simte dureri in picior in zona gleznei
- 5Operatie diastazis tibio-peronier
- 0fractura maleola peroniera
- 1Orteza pentru glezna
- 2Complicatii? - Fractura echivalenta bimaleolara stg. tip B
- 4Fractura trimaleolara dupuytren inalta - recuperare dupa operatie - intrebari
- 2Surub diastaza cand se scoate?
- 0Fractura maleola peroniera dreapta
- 1Fractura maleolă peroneu
- 3Formare Calus Peroneu
- 3Fractura maleola posterioara
- 2Fractura glezna șurub diastazis
- 7Fractura bimaleolara cu deplasare
- 0Fractura maleolă
Mai multe informații despre: fractura bimaleolara fractura maleola