Gadilat in gat si tuse
Buna ziua dle dr.! Acum 2 saptamani am fost infectat cu Sars Cov 2 si am ramas cu un gadilat in gat, gat uscat si tuse. Ce m-a speriat este ca am fost la munca si am simtit un gadilat puternic, un spasm in gat si o tuse puternica care m-a lasat fara aer si dupa senzatie de voma de la efortul tusei. Statusem cu masca si era si foarte cald. Ce este ciudat este ca tusea apare predominant ziua cand ma ridic din pat. Iau nexium 40mg dar vad ca degeaba, Poate fi refluxul de vina sau trebuie sa fac o vizita la pneumo sau ORL? Tusea nu e deasa ci am momente. Multumesc!
1 comentarii
1. Sindromul Post covid. Este o inflamație de durata. A cailor respiratorii și digestive
Nu trece ca o gripa doar în 7 zile
2. Medicația antiinflamatoare și excesul de vit ac. Lamai. Citruce.. Usucă și ele Faringele. Irita stomacul
E. Tratamentul complex a digestiei și sferei orl.. Implica regim alimentar. Totul cakd. Uleios
Antiacide și la cukcare sa nu urce acidul în somn. Spreiuri uleioase care sa hidrateze faringele
Nu trece ca o gripa doar în 7 zile
2. Medicația antiinflamatoare și excesul de vit ac. Lamai. Citruce.. Usucă și ele Faringele. Irita stomacul
E. Tratamentul complex a digestiei și sferei orl.. Implica regim alimentar. Totul cakd. Uleios
Antiacide și la cukcare sa nu urce acidul în somn. Spreiuri uleioase care sa hidrateze faringele
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5faringita cronica hipertrofica - in fiecare dimineata.. gat uscat care ma pisca
- 5nod aer in gat si aproape ca nu pot respira
- 4Gat uscat, limba rugoasa + exudat faringian
- 3Gat uscat, senzatie de nod in gat
- 3Deviatie de sept, rinita, gat uscat, probleme ureche-sarcina
- 23nasul f.f.f. uscat, secretii clare dar care parca dor si usuca.
- 12jena la baza limbii
- 5Gat uscat de cam 2 saptamani
- 1Durere in gat, gat foarte uscat
- 13Gat uscat dimineata, senzatie ciudata in gat
- 1durere, raguseala si uscaciune la gat
- 0Gat uscat / iritat pe timp de noapte
- 0Gat uscat
- 2Nod in gat si gat uscat
- 15Usturimi in gat uscaciune nas gat limba buze
- 2Arsuri la nivelul capului si vene dilatate pe frunte
- 2Gat uscat si mucozitati in gat si pe nas
- 4Dispnee dupa Covid 19