gama glutamiltransferaza marita
Buna ziua
Ma numesc Adrian am 29ani, 1.80m, 98 kg, pe care l-am dobandit cam repede aprox.4luni,
acum ceva vreme mi s-a depistat ca am ficatul lunguet sau marit, nu mai stiu exact si lenes
am facut recent urmt.analize:
bilirubina totala 0.2
gama glutamiltransferaza 103
ag hbs negativ
urmeaza sa-mi vina rezultatele la urmt.analize:(care vor mai intarzia cateva zile)
anti HAV
anti hcv
credeti ca in urma analizelor facute, si la care am deja rezultatele, din cauza glutamiltransferaza care este peste limite, pot sa fiu depistat cu hepatita a sau C, mentionez c Hepatita A am facut la 5 ani
Va rog din suflet sa-mi raspundeti cat mai repede, va multumesc mult, si va doresc sanatate tuturor
Ma numesc Adrian am 29ani, 1.80m, 98 kg, pe care l-am dobandit cam repede aprox.4luni,
acum ceva vreme mi s-a depistat ca am ficatul lunguet sau marit, nu mai stiu exact si lenes
am facut recent urmt.analize:
bilirubina totala 0.2
gama glutamiltransferaza 103
ag hbs negativ
urmeaza sa-mi vina rezultatele la urmt.analize:(care vor mai intarzia cateva zile)
anti HAV
anti hcv
credeti ca in urma analizelor facute, si la care am deja rezultatele, din cauza glutamiltransferaza care este peste limite, pot sa fiu depistat cu hepatita a sau C, mentionez c Hepatita A am facut la 5 ani
Va rog din suflet sa-mi raspundeti cat mai repede, va multumesc mult, si va doresc sanatate tuturor
2 comentarii
GGT arata de obicei consumul de alcool mai ales in cazul unei hepatite cronice.Este posibil ac valoarea sa fie crescuta daca s-a consumat alcool cu 1-2 zile inainte de analize.In orice caz este bine sa repetati aceasta analiza.
Buna ziua. Totusi, la o persoana care nu bea deloc alcool si are GGT-ul mare, de ex. 200, atunci ce arata?
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 4Analize medicale usor crescute
- 2Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?