Ganglion umflat sau boala

21-11-2018
Eu25
Nu este medic/terapeut
Eu25
Buna ziua. Mama mea are o umflatura pe gat in partea stanga sub ureche nu foarte jos si este destul de mare, cred ca are cam 7-8 centimetri. Sunt in Anglia acum cu ea si am fost la doctor, iau facut biopsie si un film si iau mai tras niste lichid din interior pentru analize dar tot nu stiu ce are. Are umflatura asta cam de 1 an, de cand am venit cu ea aici dar pana acum recent nu o durea. Am fost cu ea la doctor cand a inceput sa o doara si in urma unor analize de sange a iesit ca are prea multe celule albe in sange si au trimiso la specialist care ia facut toate acele teste. Nu stiu ce sa fac sau unde sa mai merg cu ea fiindca ei par a nu sti ce este. Cand am inceput sa merg cu ea la doctor a inceput sa o doara si simtea ca o arde acolo cateodata, acum de cand ii tot fac teste a crescut si ia ajuns pana in spatele urechii si o doare mai tare si o doare si umarul acum. Oare ma puteti ajuta cu ceva. Va multumesc anticipat.
3 comentarii
0
23-11-2018, ora 19:22
mandp
Nu este medic/terapeut
mandp
Salut, si in urma consultatiilor, mama ta nu a primit un diagnostic ?
0
02-12-2018, ora 08:18
Eu25
Nu este medic/terapeut
Eu25
Inca nu, ei inca asteapta dar acum cateva zile mi-au spus ca ei cred ca are ceva cancer in gat. Dar nu stiu daca au dreptate sau nu si imi este frica ca nu ii pun diagnosticul corect. Ea are si boala BPOC si nu a mai luat tratamentul de vreo 6 luni. Ma gandesc ca poate fi alt ceva si nu neaparat un cancer la gat. Nu stiu exact ce sa fac. Mam gandit sa merg cu ea acasa la niste controale fiindca sunt doctori mult mai buni acasa decat aici.
0
27-12-2018, ora 03:39
mandp
Nu este medic/terapeut
mandp
Buna seara, Am inteles ! Dar de ce nu nu i-au facut o fibroscopie ? Pentru ca acolo se observa daca are cancer in gat ! Sau sa faca un RMN cu substanta de contrast, in acea zona ! Ar fi bine sa va duceti si la un alt medic specialist pentru a doua parere ! Numai bine !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Noduli la gât (noduli limfatici laterocervicali, noduli tiroidieni)
  •