ganglioni-enigma
buna seara. am niste ganglioni umflati in partea stanga a gatului. ii am de 4 ani. am fost la multi doctori, am facut multe analize si nimeni nu poate sa imi zica ce am. au inceput sa ma deranjeze intr-o perioada cand lucram intr-un mediu stresant, fumam mult, beam multa cafea cu mult zahar si mancam rar si prost. la inceput ma intepa dimineata, mai ales cand inghiteam. acum ma inteapa dar nu ma deranjeaza cand inghit. se umfla...se desumfla...cam la o saptamana, aparent fara sa fie asociati cu alimentatie sau altceva. nu e candidoza, nu e epstein-barr (desi analizele zic ca as fi avut in trecut), nu e infectie, nu e amigdalita... analizele de sange au iesit perfect. acum am o imunitate buna, nu racesc deloc, dar ma simt obosita in timpul zilei mai ales daca ma trezesc mai dimineata.
multumesc anticipat!
multumesc anticipat!
1 comentarii
trebuie facuta o ecografie cervicala de vazut structura acelor formatiuni( ganglioni sau glanda salivara?)
trebuie de mers la un stomatolog sa vada daca nu sunt calculi in glandele salivare sau probleme gingivale.
trebuie de mers la un stomatolog sa vada daca nu sunt calculi in glandele salivare sau probleme gingivale.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.