Gardnerella si Trichomonas

11-08-2009
Profiterol
Nu este medic/terapeut
Profiterol
Buna ziua,
desi am o varsta (53 aproape) si nu mai am relatii sexuale de loc, in urma testului Papanicolau pe care il fac anual de cativa ani si unde imi iesea Candida pe care stiam ca o aveam inca de la nasterea fiului meu, anul acesta a iesit la analiza Trichomonas si Gardnerella. Sunt inmarmurita. Nu stiu de unde as putea sa o fi luat. E adevarat ca am fost la tratament balnear 2 saptamani si folosesc cazile de acolo, dar mi s-a spus ca apa e asa de sarata ca nu da voie bacteriilor sa ne afecteze, dat fiind ca intra toti "de-a valma", ca sa zic asa, pe-acolo. Sunt la menopauza de 5 ani. Credeti ca e o interpretare gresita a analizei? Eu am fost la ginecolog si mi-a dat Cervugid ovule, Colpotrophine unguent si spalaturi su galbenele si musetel inainte de introducerea ovulului. Mentiomez ca am si o ruptura de perineu pt. care mi s-a prescris deocamdata acelasi Colpotrophine si Driptane pentru incontinenta urinara. Ce ma sfatuti sa fac, dupa tratamentul asta sa fac o noua analiza a secretiei (la un alt laborator) si daca tratamentul meu e corect? Va multumesc
4 comentarii
0
11-08-2009, ora 11:28
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Buna ziua,

astfel de patogeni nu trebuie sa se ia de nicaieri, ei se nasc in sange din forme precursoare atunci cand calitatea sangelui devine proasta, la fel ca si intr-o apa statuta. Astfel de patogeni sunt prezenti in cea mai mare parte a populatiei. Medicamentele chimice NU AU cum sa le elimine, ci dimpotriva patogenii se vor transforma intr-un stadiu si mai avansat caci sangele este distrus si mai mult cu medicamente.

Consultati un medic homeopat si uitati medicina clasica si medicamentele ei daca doriti cu adevarat imbunatatire sau vindecare mai ales ca Trichomonas poate cauza boli grave atunci cand castiga teren prea mult in corp.
Pt. curatirea sistematica a sangelui de care depinde sanatatea intregului corp este necesara o dieta stricta, alimentatie constant sanatoasa, ceauiri si remedii naturiste de detoxifiere, remedii homeopate, etc. Cititi si aici: www.leacuri.net.

Si apropos, profiterolul nu este indicat :-)
0
11-08-2009, ora 13:56
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Continuati cu spalaturile (eventual, si cu bicarbonat de sodiu), luati-va tratamentul si refaceti analiza.
Toate cele bune;)
0
11-08-2009, ora 23:07
Profiterol
Nu este medic/terapeut
Profiterol
Multumesc celor care mi-au raspuns. Sunt sfaturi de care incerc sa tin cont pe viitor. As dori sa stiu la cat timp dupa ce termin tratamentul cu ovule, rafac analiza secretiei? Multumesc
0
12-08-2009, ora 09:53
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
In mod normal, la cateva zile, maxim 7 zile! Sa fiti mai sigura, vb cu medicul care vi le-a prescris pt ca el va cunoaste mai bine, atat in urma anamnezei cat si in urma examenului clinic face-to-face!

Toate cele buen si multa sanatate va doresc!

In speranta ca v-am putut fi de folos, cu placere si deferenta,
NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Rana pe col - mit sau realitate?
  • Testul Papanicolau
  • Candidoza vaginală în sarcină
  • Am făcut testul Papanicolau. Ce înseamnă rezultatul?
  • Testul Babeș Papanicolau ar putea ajuta la depistarea mai multor tipuri de cancere ginecologice
  • Tratamentul candidozei vaginale cu iaurt - funcționează?
  • Cum se depistează cancerul de col uterin?
  • Rezultat Papanicolau anormal - ce urmează?
  • Candidoza vaginală recurentă - opțiuni de tratament și sfaturi utile
  •