Gat cu puroi
Buna ziua
De aproximativ 2 ani, am capatat o sensibilitate la gat, in sensul ca de cate ori imi este frig, trag curent fac puroi in gat, dureri in gat, febra, fara pofta de mancare. Imi trece numai cu antibiotic. Anul acesta am facut puroi in gat in februarie, mai si acum am gatul in pioneze. De aproximativ 1 sapt sunt cu puroiul in gat, ma doare cand inghit, dar nu am mai facut febra. Antibiotic inca nu am luat, am hotarat de una singura sa nu mai iau, pt ca imi slabeste sistemul imunitar. Ce tratament as putea sa iau pentru e evita genul acesta de raceala? Biopatox este ok dc folosesc? Multumesc anticipat!
De aproximativ 2 ani, am capatat o sensibilitate la gat, in sensul ca de cate ori imi este frig, trag curent fac puroi in gat, dureri in gat, febra, fara pofta de mancare. Imi trece numai cu antibiotic. Anul acesta am facut puroi in gat in februarie, mai si acum am gatul in pioneze. De aproximativ 1 sapt sunt cu puroiul in gat, ma doare cand inghit, dar nu am mai facut febra. Antibiotic inca nu am luat, am hotarat de una singura sa nu mai iau, pt ca imi slabeste sistemul imunitar. Ce tratament as putea sa iau pentru e evita genul acesta de raceala? Biopatox este ok dc folosesc? Multumesc anticipat!
1 comentarii
Buna ziua. In primul rand, trebuie facut un exudat faringian iar tratamentul se va stabili conform antibiogramei. Daca faceti amigdalita purulenta atat de des poate s-ar impune amigdalectomia (un consult ORL ar fi necesar in acest sens).V-as recomanda si Bronchovaxom - 1 plic/zi, dimineata pe stomacul gol, 10 zile, repetat 3 luni consecutiv.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.