Gatul - senzatie si o durere teribil de dureroasa si disconfortanta
Aseara am primit un pumn in barba, lejer totusi, la antrenament de box si imediat dupa antrenament dar si pe momentul cind am primit lovitura frontala chiar in mijlocul barbiei ( in acel moment al impactului eu am tras si barbia mult in piept ca sa atenuz impactul), am simtit un pacanit si o jena. Dupa antrenament, nu mai putem sa inghit de durere si continua sa ma doara, simt locul cum pulseaza si am o durere foarte mare cind inghit, si cind incerc sa suflu nasul, Simt cum as avea un corp strain..(la palpat simt o umflatura tare intr-o parte, iar acea umflatura cind inghit, urca, dipare si coboara inapoi) in gat, nu am sangerari din gat, am o senzatie si o durere teribil de dureroasa si disconfortanta. Puteti va rog sa-mi spuneti ce sa intimplat si ce ar trebuii sa fac ? Multumesc frumos
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere sub forma de caldura usturatoare in zona baza gatului
- 3Caut solutie pentru enigma din gat!
- 5ma doare ingrozitor de tare gatul nu pot sa imi inchid nici propria saliva...
- 5ma doare mai rau (maseaua + urechea + durere spre gat - amigdale tot pe aceasi parte)
- 3Dureri de gat copil 2 ani
- 3Durere in gat, gat uscat si umflat + durere la inghitire
- 6Are 34 de ani si sufera de o durere in gat
- 3aciclovir... febra, frisoane, durere de gat
- 5sunt disperata - stare permanenta de discomfort in gat si gura
- 5Raceala..dureri de gat si cap
- 13stransaturi in gat si cosuri pe piet
- 0Dureri puternice de cap in partea stinga, de la git si pina la timpla, doar cand este racoare
- 2Durere in gat de mai bine de o saptamana!
- 7Copil de 12 ani - dureri mari de gat
- 2Durere in gat
- 0Durere gât
- 1Caut raspuns rapid-gat inflamat
- 1Dureri cauzate de pocnituri ale gatului
Mai multe informații despre: Durere de gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: