Gaura in ureche
Buna ziua.
De aproape 2 saptamani mi-am dat gaura in ureche, pe lob.
Dupa o saptamana si o zi am constatat ca mi s-a format un granulom pe ureche.
Problema e urmatoarea: imi apar des cosuri pe lobul urechii, din acelea mari ce seamana cu niste galme. Dupa ce mi-am dat gaura, mi-a aparut un cos aproape de ea, din acesta mare si dureros.
As dori un sfat pentru a scapa de acest granulom sau cos, nu stiu ce este.
Va multumesc.
De aproape 2 saptamani mi-am dat gaura in ureche, pe lob.
Dupa o saptamana si o zi am constatat ca mi s-a format un granulom pe ureche.
Problema e urmatoarea: imi apar des cosuri pe lobul urechii, din acelea mari ce seamana cu niste galme. Dupa ce mi-am dat gaura, mi-a aparut un cos aproape de ea, din acesta mare si dureros.
As dori un sfat pentru a scapa de acest granulom sau cos, nu stiu ce este.
Va multumesc.
2 comentarii
buna!
Am impresia ca nu mi.ai ascultat sfatul care l.am postat cu o luna in urma!!!!
Intradevar...sunt persoane la care organizmul reactioneaza exagerat, prin formarea de fibrina, la unele interventii locale!
Formatiune care o descrii poate fi un CHELOID. Uite definitia...
-Un cheloid este o cicatrice care nu stie cand sa se opreasca din vindecare. Cand pielea este lezata, celulele cresc la loc pentru a umple golul creat. Cumva, ele « stiu » cand tesutul cicatricei este conform cu conturul pielii, in ce punct ele trebuie sa se opreasca din procesul de multiplicare. Cand celulele continua sa se reproduca, in mod exagerat, rezultatul este ceea ce se numeste o cicatrice crescuta in exces (hipertrofiata) sau un cheloid.
Paradoxul este ca..asa o cicatrice...nu trece de la sine sau prin medicatie... trebueste scoasa chirurgical. incizia cu bisturiul..este un traumatizm..si dupa operatie..acest cheloid..SE REFACE!!!!!!
Numai inlaturarea cu LASER su cu Aparat RADIOFRECVENTA...se poate interveni !
Cosurile... la un ten gras...posibil sa formeze...mici chisturi subcutanate.
Este important sa nu le traumatizezi..sa nu le strangi... aplica des alcool medicinal sau alcool iodat cu scopul de a le usca.
daca procesul se extinde, cosul creste si doare...trebue sa administrezi oxacilina 500mg la 6 ore.
Astep vesti despre rezultat!
Am impresia ca nu mi.ai ascultat sfatul care l.am postat cu o luna in urma!!!!
Intradevar...sunt persoane la care organizmul reactioneaza exagerat, prin formarea de fibrina, la unele interventii locale!
Formatiune care o descrii poate fi un CHELOID. Uite definitia...
-Un cheloid este o cicatrice care nu stie cand sa se opreasca din vindecare. Cand pielea este lezata, celulele cresc la loc pentru a umple golul creat. Cumva, ele « stiu » cand tesutul cicatricei este conform cu conturul pielii, in ce punct ele trebuie sa se opreasca din procesul de multiplicare. Cand celulele continua sa se reproduca, in mod exagerat, rezultatul este ceea ce se numeste o cicatrice crescuta in exces (hipertrofiata) sau un cheloid.
Paradoxul este ca..asa o cicatrice...nu trece de la sine sau prin medicatie... trebueste scoasa chirurgical. incizia cu bisturiul..este un traumatizm..si dupa operatie..acest cheloid..SE REFACE!!!!!!
Numai inlaturarea cu LASER su cu Aparat RADIOFRECVENTA...se poate interveni !
Cosurile... la un ten gras...posibil sa formeze...mici chisturi subcutanate.
Este important sa nu le traumatizezi..sa nu le strangi... aplica des alcool medicinal sau alcool iodat cu scopul de a le usca.
daca procesul se extinde, cosul creste si doare...trebue sa administrezi oxacilina 500mg la 6 ore.
Astep vesti despre rezultat!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dureri si pocnituri la urechi
- 144ureche infundata
- 9disfunctia tubara
- 31Durere maxilar, dupa ureche
- 3scaderea auzului la urechea dreapta
- 12va rog sa ma ajutati - prebleme dupa operatie de astrocitom pilocitic de grad 1(benign)
- 51timpan fisurat si infectie?
- 7microtie-copil un an si jumatate
- 3am tot timpul urechile infundate
- 10Otita la adulti
- 4Am urechiile infundate si nu mai aud
- 4gaurica in timpan
- 10ciuperca in ureche si infectie cu mai multe bacterii
- 5miros ciudat din ureche
- 9Ganglion dupa ureche stanga (dantura destul de proasta) raspuns rapid
- 3curatare ureche
- 4aticita cronica supurata
- 2Ciuperca la ureche sau Tumora?