Gauri stranii in git...(+foto)
Cind am avut odata laringita, de dragul interesului mi-am examinat gitul si am observat ca un fel de gauri (foto de mai jos) cu ceva alb in ele in ambele parti a gitului, dar nu am atras atentia crezind ca e de la boala.
http://img294.imageshack.us/img294/5272/img1374g.jpg
de atunci am observat ca citeodata din git se rupe cite o bucatica de substanta de aceia alba care la farmitare emite un miros foarte neplacut.
azi am dorit sa imi examinez maselele si dintii si am observat ca dintr-o parte a gitului, acele gauri cu substanta alba mai sunt prezente, din cealalta parte parca nu am observat nimic.
http://img294.imageshack.us/img294/5272/img1374g.jpg
de atunci am observat ca citeodata din git se rupe cite o bucatica de substanta de aceia alba care la farmitare emite un miros foarte neplacut.
azi am dorit sa imi examinez maselele si dintii si am observat ca dintr-o parte a gitului, acele gauri cu substanta alba mai sunt prezente, din cealalta parte parca nu am observat nimic.
2 comentarii
este o amigdalita cronica criptica cu cazeum..
se poate curata si trata .. cu multa gargara dupa fiecare masa si pastile de supt.. cam 3 saptamani !
sau se recurge la criptolizis cu radiofrecventa sau Laser
se poate curata si trata .. cu multa gargara dupa fiecare masa si pastile de supt.. cam 3 saptamani !
sau se recurge la criptolizis cu radiofrecventa sau Laser
e ceva serios?
prima oara am observat aceasta cam cu 8-9 luni in urma cind am avut laringita, dupa care nu am mai controlat gitul
prima oara am observat aceasta cam cu 8-9 luni in urma cind am avut laringita, dupa care nu am mai controlat gitul
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.