gelozie

19-02-2012
unaella89
Nu este medic/terapeut
unaella89
Buna ziua. Am si eu o problema care imi afecteaza relatia cu prietenul si as dori si eu un sfat. In primul rand as dori sa spun ca toata viata am fost o persoana complexata, ca m-am simtit urata, neatragatoare. De exemplu, ma deranjeaza cand ies pe strada si ceilalti se uita la mine pentru ca am impresia ca toti ma critica, ca considera ca arat oribil. M-am obisnuit sa traiesc cu acest complex de inferioritate, dar am impresia ca intervine si in relatia mea cu prietenul. Cam de un an de zile, mai exact dupa ce a trecut perioada de indragostire, a inceput sa ma deranjeze faptul ca prietenul se uita pe strada dupa alte fete frumoase. Ma simt oribil cand trece o fata frumoasa pe langa noi si imi e greu sa suport. Nu ma deranjeaza sa se uite dupa altele atunci cand nu sunt eu de fata. Vreau doar sa nu vad fete frumoase pe strada atunci cand ies cu el. Am ajuns sa prefer sa stau in casa decat sa ies cu el afara sau sa prefer sa iesim separat. Relatia cu el merge foarte bine in rest, asta e singura problema care ne face nefericiti pe amandoi. Nu doresc sa ma despart de prietenul, sunt insarcinata si vrem amandoi copilul. Va rog frumos sa imi dati un sfat daca se poate. Multumesc.
1 comentarii
0
21-02-2012, ora 07:59
moni31
Nu este medic/terapeut
moni31
zic ca ar trebui sa fi mai putin complexata fiecare om este frumos in felul lui, iar daca acum ati decis sa aveti un copil ar trebui sa te gandesti ca are si el ceva pt tine chiar daca se uita dupa alte femei pe strada e un luccru foarte normal pt barbati ti-o spun eu care sunt o femeie frumoasa fara falsa modestie si la fel si sotul meu cand vede o femeie frumoasa intoarce capul. o au in singe.Asa ca nu te mai gandi si ai grija de sarcina ta si de el impresioneaza-l iubestel.si daca tot mai ai urme de indoiala discuta cu el si roaga-l ca atunci cand e cu tine sa fie mai discret. mult succes si sa fi fericita . gandestete ca si noi femeile ne mai uitam din cand in cand..cand apare ceva frumos la orizont
Adaugă un comentariu / răspuns