Golul mental fara ganduri

30-01-2016
Alinsasha
Nu este medic/terapeut
Alinsasha
ajutor de 5 luni de zile nu pot sa gandesc nimica mintea mea nu genereaza idei ganduri, ce pot face cum o pot porni nu mai vorbesc nimica
4 comentarii
0
30-01-2016, ora 17:43
Alinsasha
Nu este medic/terapeut
Alinsasha
stie cineva daca este permanent si-a mai revenit cineva din chestia asta, nu ma pot exprima si nu imi trece nimica prin cap am si memoria foarte proasta si mi-am uitat trecutul ce pot face ?
0
30-01-2016, ora 18:01
Psiholog Camelia Stavarache
Psihologie, BUCURESTI
Psiholog Camelia Stavarache
Buna! Este important sa consulti un specialist ( psiholog sau psihiatru). Din descrierea ta, simptomele sunt de tip depresiv.
Camelia Stavarache, psiholog principal, psihoterapeut Psihosucces
0
31-01-2016, ora 12:56
Alinsasha
Nu este medic/terapeut
Alinsasha
am consultat si psiholog si psihatru mi sa dat tratament si am primit si teme de facut pentru acasa, dar nu imi revin ce altceva as mai putea face vreo idee ceva ?
0
31-01-2016, ora 19:33
Mihai199
Nu este medic/terapeut
Mihai199
Buna alinsasha, am avut aceiasi problema ca si tine timp de 8 luni dupa o perioada de stres datorata scolii.Am ramas fara ganduri, nu mai puteam comunica cu nimeni si nu aveam chef sa fac nimic. Simteam ca nimeni nu ma poate ajuta sa imi revin si imi era frica sa nu raman asa. Am fost la psihiatru si mi-a dat tratament si la psiholog, dar cel mai important lucru care m-a vindecat a fost faptul ca am inceput sa fac activitati precum sportul si munca in casa, cu toate ca mi-a fost foarte greu la inceput. Cum trecea timpul am inceput sa ma simt tot mai bine am inceput sa comunic cu cei din jur si sa ies din golul mental. Trebuie sa incepi sa faci activitate oricat de greu ti-ar fi si sa nu iti pierzi speranta eu am reusit astfel. Iti tin pumnii, numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul