gonoree?

27-05-2011
gambino
Nu este medic/terapeut
gambino
Buna am si eu o mare problema in urma cu o sapt am intretinut raporturi sexuale normale si anale cu o tipa dupa aprox 3 zile am un mic discomfort la urinare in dimineata uramtoare am avut o scurgere mai putin de o picatura de un lichid transparent fara miros tin sa precizez ca nu a fost purulent si nici nu am mai avut discomfort la urinare in fine mam adresat unui cunoscut medic deramoto veneric care ma trimis dim urmatoare sa dau o proba pe lamela din scurgere, toate bune am fost abia a avut din ce sa ia proba si dupa 6 ore rezultatul : frotii celule epiteliale, prez flora bacteriana, cogi gram pozitivi extracelulari ! Mam dus cu rezultatul la dansul si am primit diagnosticul Blenoragie ! mia dat urmatorul tratament era ziua de vineri si mia spus sa fac o inj cu cefort de 250 mg iar luni sa iau 3 pastile de sumamed doza unica si sa merg din nou la control ! Ce ma nelamureste pe mine e ca la blenoragie din cate am citit ar trebui sa am scurgeri purulente discomfor si senzatie de arsura la urinare etc iar eu nu am niciunul din aceste simptome doar putaina scurgere si asta doar dimineata care e transparenta plus din ce am citit eu ar trebui cocii sa fie extracelulari ? Per ansamblu e ok tratamentul ????
6 comentarii
0
27-05-2011, ora 23:44
gambino
Nu este medic/terapeut
gambino
cocii nu tre sa fie gram negativi ca sa fie gonoree?
0
28-05-2011, ora 09:13
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Nu ma pot abtine sa nu zic ceva. E bine sa faci sex cu nu stii cine, sex anormal( crezi ca daca intri in toate gaurile e bine...stii ce colcaie pe acolo si mai ales intr-un rect???) ? Lasam la o parte faptul ca eu consider ca sodomia, sexul anal, este o pervesiune si ca am citit ca barbatii care o practica isi pun serioase intrebari privind sexualitatea lor ( nu se hotarasc de care parte sa treaca, sa ramana cu femeile sau cu barbatii?? ) dar, in rest, tu de prezervativ ai auzit?Ok, gonococul este un diplococ gram negativ; eu as cere si investigatii pentru Chlmaydia, Ureaplasma, Mycoplasma... Tratamentul indicat de domnul doctor este bun, in cazul in care nu se obtine vindecarea, faci si investigatiile mai sus mentionate; si de ce nu, HIV, VDRL, Ag HBs, Ac AntiHVC; Vei ca data viitoare daca nu ai capul intre umeri, cine stie cu ce belele te mai pricopsesti...
0
28-05-2011, ora 11:28
gambino
Nu este medic/terapeut
gambino
Va multumesc pt raspuns dna doctor cu siguranta ca mia fost o invatatura de minte ! totusi ce ma nedumereste e faptul ca in cazul meu coci au fost gram pozitivi deci cum am fost diagnosticat cu gonoree?
0
28-05-2011, ora 18:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Din punctul meu de vedere, diagnosticul este Uretrita negonococica; BTS ( boala cu transmitere sexuala); ca etiologie, avand in vedere ca nu se evidentiaza pe frotiu diplococi gram negativi ( gonococi), ne gandim la Chlamydia trachomatis, Mycoplasma hominis sau Ureaplasma urealyticum. Azitromicina( Sumamed ) este activa pe gonococ si pe microorganismele mai sus mentionate. Daca nu se obtine vindecarea, faci investigatii pentru a depista cauza BTS ; numai bine
0
28-05-2011, ora 22:54
gambino
Nu este medic/terapeut
gambino
Va multumesc frumos pt raspunsuri sper sa fie ok si sa ma vindec cu sumamedul ! Multa sanatate !
0
31-05-2011, ora 14:38
gambino
Nu este medic/terapeut
gambino
am revenit cu inca o intrebare ieri am luat cele trei pastile de sumamed pe stomacul gol iar dupa vreao 2 ore am inceput sa am scaun apos am fost la toaleta de 5 ori astazi oare sia pierdut efectul sumamedul din cauza diareei in exces sau in 2 ore de cand lam luat sa absorbit in sange????
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Legatura dintre sărut și incidența crescută a gonoreei
  • Infecția cu Neisseria gonorrhoeae (N. gonorrhoeae, gonococcus, gonococ) - infecția gonococică
  • Cazurile de gonoree înregistrează o creștere printre femeile tinere din Europa (studiu)
  • Vaccinul meningococic s-a dovedit a fi rentabil în protejarea bărbaților împotriva gonoreei
  •