GRUP SUPORT PENTRU TOC 2014
@Andreea: La ce naiba-ţi dau Anxiar, dacă iei Cipralex?
Ăştia sunt chiar tâmpiţi! Anxiarul îţi dă o dependenţă de mamă-mamă.
Nu te mai plânge, că nu eşti singură. Sângele ţi l-au luat?
Ăştia sunt chiar tâmpiţi! Anxiarul îţi dă o dependenţă de mamă-mamă.
Nu te mai plânge, că nu eşti singură. Sângele ţi l-au luat?
Interesanta strategie, sa te tina fara tratament sa vada cat de "bine" esti fara..
Sau poate tot rau spre bn
Sau poate tot rau spre bn
Andreea, daca te simti singura, strangem imediat gasca si iti facem o vizita, ca nu-i bai...:))
E pe naiba interesantă. Aşa mi-au făcut şi mie la început, fosta doctoriţă parcă era posedată să nu-mi dea pastile, că are copilu' de suferit pe termen lung, fără să gândească faptul că pe termen lung ajungea să vorbească de mine la trecut. M-au şi păcălit, mi-au dat să le traduc nu mai ştiu ce în engleză, franceză, italiană şi spaniolă (credeau că fac mişto de ei) şi dup-aia direct la psihiatru o jumătate de an. Jumătate de an pierdut, fiindcă psihologul a renunţat şi m-a trimis înapoi la psihiatrie, unde am început tratamentul, pe care trebuia să-l iau de la bun început.
@Cătălina: Ai avut vreodată probleme date de dependenţa de medicammente? Mă refer strict la aria psihiatrică, nu la celelalte afecţiuni.
Kolya, orice medicament psihotrop creeaza dependenta daca e luat pe termen lung, iar cei care spun ca exista asemenea medicamente care nu dau dependenta, habar n-au despre ce vorbesc...
@David: Orice bagi în tine (fără absolut nicio conotaţie sexuală) pe termen lung creează o dependenţă anume.
Dar medicamente, de fapt droguri, precum Anxiar, Diazepam şi altele, ar trebui de mult interzise. Eu am avut probleme cu diazepamul, ajunsesem să iau o pastilă ca să pot dormi o oră. A fost înfiorător, nu-i doresc nimănui aşa ceva.
Dar medicamente, de fapt droguri, precum Anxiar, Diazepam şi altele, ar trebui de mult interzise. Eu am avut probleme cu diazepamul, ajunsesem să iau o pastilă ca să pot dormi o oră. A fost înfiorător, nu-i doresc nimănui aşa ceva.
Kolya, nu, nu am avut parte de asa ceva.
Nu ma dau in vant dupa pastile psihotrope oricum, mie sa imi dea cat sa am un echilibru, nimic mai mult.
Nu ma dau in vant dupa pastile psihotrope oricum, mie sa imi dea cat sa am un echilibru, nimic mai mult.
Eu am renuntat la anxiolitice pt 3 zile si n am inchis un ochi timp de trei zile, stiu ce zici Kolya, eu iau de aproape doi ani anxio si mi e foarte greu fara ele, inca nu i au cipralexul, dupa ce o sa mi l bage o sa miscoata treptat anxiarul, asa zice dna doctor, dar nu stiu cand va fi asta..eu nu prea mai pot asa.
Catalina, zoloftul presupun ca ingrasa si el? Deci n am scapare, m a pus sa aleg dintre astea doua, eu totusi as cere prozac.
Catalina, zoloftul presupun ca ingrasa si el? Deci n am scapare, m a pus sa aleg dintre astea doua, eu totusi as cere prozac.
David, tare m as bucura sa mi faceti o vizita, dar deh..suntem toti departe unul de celalalt..
Oricum, ramane in lista unor activitati viitoare...Eu m-as oferi sa strang si sa transport gasca.:))
@Andreea, @Cătălina: dependenţa mea de diazepam a fost fără voia mea. Aveam de-abia 12 ani, tata proaspăt îngropat, cu un picior în stradă, habar n-aveam ce-mi dă doctorul. Şi mai luam şi Haloperidol pentru tulburări de personalitate...
@Cătălina: Cu riscul să ne certăm iarăşi, nu poţi merge înainte fără tratament.
Apropo de tratament, cu noua mea psihiatră, fiica fostului meu psihiatru, cel puţin pentru moment, am hotărât să mai tai din ele. deci, în prezent iau 20 mg de Cipralex şi 300 mg de Seroquel.
Astea sunt doze rezonabile, chair şi după standardele tale.
Ah, şi repet pentru a mia oară
TRATAMENT TOC = ANTIDEPRESIV + NEUROLEPTIC
Valabil şi pentru Andreea
Apropo de tratament, cu noua mea psihiatră, fiica fostului meu psihiatru, cel puţin pentru moment, am hotărât să mai tai din ele. deci, în prezent iau 20 mg de Cipralex şi 300 mg de Seroquel.
Astea sunt doze rezonabile, chair şi după standardele tale.
Ah, şi repet pentru a mia oară
TRATAMENT TOC = ANTIDEPRESIV + NEUROLEPTIC
Valabil şi pentru Andreea
Buna Andreea ! Parerea mea este sa ceri prozac, pt ca cipralex-ul l-ai mai incercat de cateva ori iar sertralina este un medicament destul de prost in practica, dar daca n-ai incotro poti sa-l incerci pt O zi sau DOUA, nu mai mult pt ca iti dai seama imediat daca te ajuta sau nu !
La modul ideal ar trebui sa schimbi doctorita, dar asta deja este alta discutie ! :)
P.S. Ce bine arati azi Katalina ! :))
La modul ideal ar trebui sa schimbi doctorita, dar asta deja este alta discutie ! :)
P.S. Ce bine arati azi Katalina ! :))
@Andreea: Păi să-ţi bage cât mai repede Cipralex. Cipralexul e mai puţin periculos decât Anxiarul şi nu-ţi dă nici dependenţă mare, nici nu are efecte secundare prea grave.
Dintre ce te-a pus să alegi, că n-am înţeles prea bine?
Vorbeşte cu doctoriţa ta de un neuroleptic, spune-i că un aiurit de pe net a auzit el că TRATAMENT TOC = ANTIDEPRESIV + NEUROLEPTIC
Dintre ce te-a pus să alegi, că n-am înţeles prea bine?
Vorbeşte cu doctoriţa ta de un neuroleptic, spune-i că un aiurit de pe net a auzit el că TRATAMENT TOC = ANTIDEPRESIV + NEUROLEPTIC
Kolya, cu tine n-am sa ma cert niciodata :).
Si eu voi lua tratament in continuare, chiar daca exclud antipsihoticul.
Andreea, sunt de acord cu ce ti-a scris Steve, sertralina este ff proasta, eu nu am tolerat-o si am citit pe aici multe cazuri asemanatoare mie.
Mai bine prozac.
Si eu voi lua tratament in continuare, chiar daca exclud antipsihoticul.
Andreea, sunt de acord cu ce ti-a scris Steve, sertralina este ff proasta, eu nu am tolerat-o si am citit pe aici multe cazuri asemanatoare mie.
Mai bine prozac.
Nu cred ca ma trateaza de toc, ci de altceva, poate depresie
@Cătălina: Ok, dacă nu vrei să te cert, atunci te rog, te implor chiar, măcar să vorbeşti cu psihiatra de despre un neuroleptic care ţi-ar fi potrivit.
Nu poţi, fizic vorbind, să treci peste ciuma asta de boală doar cu antidepresiv... Te chinui degeaba şi-mi rupi sufletul văzând cum te lupţi cu întunericul doar cu mâinile goale :)
Nu poţi, fizic vorbind, să treci peste ciuma asta de boală doar cu antidepresiv... Te chinui degeaba şi-mi rupi sufletul văzând cum te lupţi cu întunericul doar cu mâinile goale :)
@Andreea: De ce anume, ce diagnostic ţi-au pus?
Andreea, parintii tai te-au mai vizitat, sau nu le permite serviciul?
Kolya nu stiu ce diagnostic am, am completat ieri niste formulare si azi o sa vb cu doc mea mai multe despre relatiile mele cu cei din jur.
David, au venit la mine, dar in mare parte a timpului sunt la serviciu, deci...
David, au venit la mine, dar in mare parte a timpului sunt la serviciu, deci...
Colege de liceu, prietene, nu te viziteaza? Where are those friends when you need them? :))
Kolya, ti-am mai spus ca am incercat 3 pana acum.
Eu am intrebat-o si pe dr sa imi spuna sincer daca au existat in istoricul pacientilor ei si cazuri de toc neameliorate cu antipsihotic, si mi-a spus ca da.
Deci nu e o certitudine.
Si acum ce sa fac, dc organismul meu nu le suporta.
Las' k dupa ce oi muri, scap de toc..:))
Eu am intrebat-o si pe dr sa imi spuna sincer daca au existat in istoricul pacientilor ei si cazuri de toc neameliorate cu antipsihotic, si mi-a spus ca da.
Deci nu e o certitudine.
Si acum ce sa fac, dc organismul meu nu le suporta.
Las' k dupa ce oi muri, scap de toc..:))
Am luat 9 la cel mai greu examen din toata licenta:x...In conditiile in care 50% din colegi au picat.Sunt extrem de fericit;am fost tensionat toata perioada premergatoare examenului.Acum pot sa rasuflu usurat, in sfarsit...
@Cătălina: Mă forţezi să devin violent. Spune-i doctoriţei tale să se pună la curent cu ultimele trenduri în materie de TOC şi dup-aia mai vorbim. Fostul meu psihiatru era şi cercetător, destul de renumit în domeniu, şi în ţară şi în afară, şi ştia bine despre ce vorbeşte.
Uite, mai nou, cazurile de TOC s-au dublat în lume în ultima perioadă, şi au început să curgă şi bani pentru cercetare. Şi primul rezultat obţinut cu succes a fost ecuaţia asta de ad + neuroleptic.
Poate Casyo avea dreptate, voi trăi suficient că să murim sănătoşi (TOC free)
Uite, mai nou, cazurile de TOC s-au dublat în lume în ultima perioadă, şi au început să curgă şi bani pentru cercetare. Şi primul rezultat obţinut cu succes a fost ecuaţia asta de ad + neuroleptic.
Poate Casyo avea dreptate, voi trăi suficient că să murim sănătoşi (TOC free)
@Casyo: Bravo ţie, felicitări, suntem mândri s-aveam o asemenea eminenţă cenuşie printre noi :))
@David: Văzuşi documentarul, îţi dete ţie dreptate, bărbatul se naşte bărbat şi femeia femeie.
David am un singur prieten bun pe care il agreez, are 35 de ani, il iubesc enorm si mi as dori sa fie in momentele astea langa mine, dar face facultatea in cluj si na...e departe.
In rest eu nu prea sunt prietenoasa si nici nu acord incredere oricui, am o gramada de cunostiinte, dar n as prea suporta prezenta lor acum.
In rest eu nu prea sunt prietenoasa si nici nu acord incredere oricui, am o gramada de cunostiinte, dar n as prea suporta prezenta lor acum.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18Tulburari obsesivo-compulsive (OCD). Exista medici in Cluj care trateaza aceasta boala?
- 3Comportament agresiv, obsesiv, complexat
- 99Tulburare Obsesiv-Compulsiva. Partea a VIII-a
- 16ganduri obsesive
- 311Tulburare obsesiv-compulsiva - Partea a XI-a
- 32internare bolnav psihic
- 7diagnosticat cu TOC
- 6Sunt obsedat de vreo 4 ani de o fata care nu vrea cu mine
- 12Sindrom obsesiv-compulsiv - ganduri oribile
- 6fobie, anxietate, obsesie.. din cauza somajului
- 5De ce medicatia nu ma ajuta in TOC?
- 2Sindromul Turette.
- 5Tulburare obsesiv compulsiva tanar de 20 ani
- 3Tulburare obsesiv compulsiva
- 0Cocktail - depresie, TOC, fobie sociala
- 2Tulburare obsesiv compulsiva!
- 14TOC/Anxietate
- 5TOC
- 12Probleme cu erecția de la Cipralex
- 2Sufăr de tulburare obsesiv compulsiv?
Mai multe informații despre: Tulburarea obsesiv-compulsiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: