GRUP SUPORT PENTRU TOC 2014
@David: Pai sunt eu si inca vrea patru cunostinte/colege de la serviciu, chiar zilele trecute vorbeam cum ne-am nimerit atatia varsatori intr-un loc :))
AQUARIUS RULES!!!!
AQUARIUS RULES!!!!
Cine se-aseamana se-aduna... :)) Inspirata poza de la avatar.:)
Andreea, daca ai castiga o vacanta in Bora Bora, nici acolo nu te-ai duce? :)) Am o cunostinta, un var de-al tatalui mai exact, care a terminat facultatea de Geografie si a lucrat cativa ani pe vase de croaziera.A vizitat cam toata lumea, inclusiv Bora Bora.Acum face facultatea de marina, la Constanta.
Casyo, n-ar fi rau sa vizitezi lumea, dupa ce termini facultatea... :)
Andreea, daca ai castiga o vacanta in Bora Bora, nici acolo nu te-ai duce? :)) Am o cunostinta, un var de-al tatalui mai exact, care a terminat facultatea de Geografie si a lucrat cativa ani pe vase de croaziera.A vizitat cam toata lumea, inclusiv Bora Bora.Acum face facultatea de marina, la Constanta.
Casyo, n-ar fi rau sa vizitezi lumea, dupa ce termini facultatea... :)
Ha, mi a spus ca am o tulburare de personalitate, atat a zis
@David: Pai sunt prieten bun cu un tip de la Le Monde, care lucreaza indeaproape cu redactia Charile Hebdo, el se ocupa de transferul grafic de material caricaturistic dintre cele doua entitati, si se ocupa inca. Colegiul redactional de la Charile Hebdo e destul de mare si acum cererile de material curg garla. Si m-a rugat sa postez mesajul si Dobitocea a uitat, bine ca mi-ai adus tu aminte cu Parisul :))
@Andreea: Mai nou, daca esti a dracu, se cheama tulburare de personalitate? :))
Foarte tare, kolya...ce mica-i lumea... :)
Foarte tare, kolya...ce mica-i lumea... :)
Aaa, asta e jucarie, de-asta aveam si eu cand eram mic, tulburari de comportament si/sau de personalitate.
De azi sau maine incep sa curga aniversarile varsatorilor cu care eu de obicei ma inteleg f bine, asa ca va doresc La multi ani cu anticipatie !
Totusi David poate tu reusesti sa ramai la Paris sa vada si francezii ce inseamna un peizan adevarat :), te pot folosi si pe post de sperietoare anti-teroristi, daca incepi tu sa le tii morala cred ca o sa se lasa aia de meserie !
Deci La multi ani tarane si drum bun ! :)
Totusi David poate tu reusesti sa ramai la Paris sa vada si francezii ce inseamna un peizan adevarat :), te pot folosi si pe post de sperietoare anti-teroristi, daca incepi tu sa le tii morala cred ca o sa se lasa aia de meserie !
Deci La multi ani tarane si drum bun ! :)
Merci, domnu' Stevens! Throw me to the wolves, and i'll return leading the pack! :))
Andreea, cere si tu detalii ca tulburarile de personalitate sunt de mai multe feluri.
Cat esti acolo, nu ii lasa, streseaza-i sa afli cat mai multe.
Cat esti acolo, nu ii lasa, streseaza-i sa afli cat mai multe.
David, eu i am zis ca am draci si ca urasc oamenii in general si relatiile cu ei, se pare ca au transformat o calitate intr o boala :))
@Stevens: Dac-ai şti cât de prost, cât de grosolan, de ciobănesc, vorbesc francezii cu adevărat, faţă de ce învăţăm noi la şcoală, ai rămâne uimit, şi în clipa următoare dezgustat.
Îţi dau un exemplu, de-al prietenului meu de la Le monde. Trebuia să ne-ntâlnim cu nişte colege de-ale lui. Ele stăteau la semafor peste stradă să vină la noi, şi-ncepe Gogu şi strigă-n gura mare: He, les filles, qu'est-ce que vous foutez la? Am rămas prost, de fapt mai prost decât eram iniţial. Şi asta ar fi doar o fază...
Mulţam frumos pentru urare, chiar dacă ştiu că eşti un spirit secular, îţi doresc la fel şi ţie, când va fi cazul şi momentul :))
Îţi dau un exemplu, de-al prietenului meu de la Le monde. Trebuia să ne-ntâlnim cu nişte colege de-ale lui. Ele stăteau la semafor peste stradă să vină la noi, şi-ncepe Gogu şi strigă-n gura mare: He, les filles, qu'est-ce que vous foutez la? Am rămas prost, de fapt mai prost decât eram iniţial. Şi asta ar fi doar o fază...
Mulţam frumos pentru urare, chiar dacă ştiu că eşti un spirit secular, îţi doresc la fel şi ţie, când va fi cazul şi momentul :))
@Andreea: Suuuuper, şi acum presupun că eşti într-o cămaşă de forţă sau eşti legată de pat. În curând va veni şi preotul de la Tanacu să scoată dracii din tine.
Pregăteşte-te fecioară binecuvântată să asculţi şi să simţi amarnicul Cuvântul Domnului!
Pregăteşte-te fecioară binecuvântată să asculţi şi să simţi amarnicul Cuvântul Domnului!
Kolya, ce e draga cu tine azi, parca ai fi luat energizante, sau gresesc cumva?!
Mai sa stii ca bine.
Cu exceptia tusei care nu ma lasa deloc, sunt destul de calma.
Cu exceptia tusei care nu ma lasa deloc, sunt destul de calma.
Kolya, m-a apucat tremuratul, te rog mult, te opresti, considera ca nu stiu de gluma.
Andreea, de la atatea complimente, cred si eu ca ti-au crescut cornite... :)) Pt. dracusorii din tine, daca vrei, te invat cum sa iti faci autoexorcism... :)) n-ai nevoie de popa, apa sfintita, cruci, biblii si alte ustensile de genul...trebuie decat sa spui niste cuvinte magice, in gand.:))
David, nici eu nu mai faceam facultatea, stai linistit:))Deci clar ca nu e in domeniu
Iau 7 lei pe ora mari si lati, deci nu bag ore suplimentare degeaba.Nu-i mult, dar avand in vedere ca e primul job, si n-am responsabilitati familiale/vicii /alte chestii...mie-mi ajung pana peste cap intr-o luna.
Iau 7 lei pe ora mari si lati, deci nu bag ore suplimentare degeaba.Nu-i mult, dar avand in vedere ca e primul job, si n-am responsabilitati familiale/vicii /alte chestii...mie-mi ajung pana peste cap intr-o luna.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 711tulburarea obsesiv-compulsiva
- 38De aproximativ 10 ani sufar de tulburari obsesiv-compulsive
- 7am o manie, ce sa fac ca sa imi treaca?
- 7vreau parerea unui doctor: ma tem sa nu ma imbolnavesc
- 5sufar de TOC si am avut momente de cadere groaznica
- 2TOC!Intrebari
- 5De ce medicatia nu ma ajuta in TOC?
- 2OCD/TOC
- 3Acțiuni repetative, ce sa fac?
- 10Toc-ul se poate vindeca?Cine va reuși vreodată să vindece toc-ul??
- 2Tulburare Schizotipală!
- 1Cărți care ajuta la vindecarea de TOC?
- 7Tulburare obsesiv compulsiva, OCD, PURE O?
- 2Tulburare obsesiv compulsiva!
- 0Toc
- 7Nou tratament.Lamotrigina +antidepresiv ptr TOC destul de serios?+Rispolept și Anxiar
- 5OCD
- 12Probleme cu erecția de la Cipralex
- 8TOC Serlift
- 10Depresie și TOC
Mai multe informații despre: Tulburarea obsesiv-compulsiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: